Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Tatra banka vás spozná po hlase

Vďaka overovaniu hlasom stačí klientom Tatra banky na vybavenie ich požiadavky len telefón.

Tatra banka ako prvá banka na Slovensku prináša revolučnú technológiu na overenie identity klienta – Hlasovú biometriu. Podobne, ako sú unikátne odtlačky prsta a štruktúra rohovky, aj hlas má každý človek jedinečný. Hlasová biometria je číselné vyjadrenie zvuku, tempa a vzoru hlasu. Porovnaním nahratej vzorky s reálnym hlasom je možné overiť vašu identitu. Získate tak priamy prístup k svojim financiám cez telefón.

Načítavám video...

Kdekoľvek ste, s inováciou Hlasová biometria vyriešite všetko, čo potrebujete. Či už načerpať bezúčelový úver, otvoriť si termínovaný vklad alebo navýšiť limit na karte. Nepotrebujete žiadne heslá, Kartu a čítačku a dokonca ani prístup na internet. Svoje heslo totiž nosíte stále so sebou.

Toto všetko si môžete vďaka Hlasovej biometrii zariadiť

Aby ste mohli začať využívať overenie prostredníctvom svojho hlasu, je potrebné vytvoriť si tzv. hlasovú vzorku. Na začiatku telefonátu overí Tatra banka vašu identitu prostredníctvom Karty a čítačky. Následne s vami urobí krátky neformálny rozhovor, počas ktorého systém spracuje váš hlas do matematického záznamu a uloží do databázy. Odteraz všetko vybavíte pohodlne cez DIALOG Live.

„Naši klienti túto službu prijali veľmi pozitívne – za dva mesiace jej fungovania už máme vytvorených viac ako 30-tisíc hlasových vzoriek. Klienti sú už unavení z hesiel do všetkých systémov, ktoré si musia pamätať. To, že im stačí ich hlas, je pre nich vítaným zjednodušením,“ vysvetľuje Juraj Bojkovský, riaditeľ odboru elektronických distribučných kanálov Tatra banky.

Aktivujte si inovatívne overovanie hlasom

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.