Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Lorika otvorila nové priestory

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

LORIKA Slovakia s.r.o., ktorá zabezpečuje osobnú a priemyselnú hygienu, otvorila 12.8.2013 v Sučanoch za prítomnosti hostí a pracovníkov nové sídlo pre Slovensko. Ide o administratívnu budovu a centrálny sklad v súčasnom priemyselnom parku. Investícia za viac ako 1 milión eur umožní zlepšenie podmienok skladovania a rozšírenie kapacít. Strategická lokalita v strede Slovenska zabezpečí efektívnu logistiku v rámci celej republiky.

fotka-do-textu-nahradna-r115_res.jpg

Túto investíciu si vyžiadal neustály rozvoj aktivít a rozširovanie portfólia produktov, rast dopytu a s tým súvisiace flexibilné riešenie potrieb zákazníkov, čo sa nezaobíde bez moderného logistického centra. Súčasťou projektu je i vedľajší pozemok, pripravený na 2.etapu rozšírenia prevádzky.

LORIKA Slovakia vznikla v roku 1995. Zameriava sa na komplexné riešenia v oblasti osobnej hygieny (kompletný sortiment dávkovačov a dodávka spotrebných náplní), priemyselnej hygieny (utierky, sorbenty, chémia, ochranné pomôcky) a ergonómie pracovného miesta (rohože, stoličky).

Jej zákazníci sú výrobné podniky z automobilového, elektronického a potravinárskeho priemyslu. Firma je známa aj ako dodávateľ pre veľké obchodné a administratívne centrá.

ftka-do-textu-2-r161_res.jpg

LORIKA Slovakia je priamym distribútorom svetových výrobcov Kimberly-Clark a DuPont. Zároveň dodáva vlastné produkty vyrábané pod svojou značkou ARIOSO. Počas svojho 18 ročného pôsobenia si vydobyla popredné postavenie v oblasti hygieny. Za ten čas sa na základe nazbieraných skúseností v rôznych segmentoch priemyslu vyprofilovala z čisto obchodnej na obchodno-poradenskú spoločnosť.

Spoločnosť prostredníctvom svojej sesterskej firmy LORIKA CZ s.r.o. pôsobí aj na českom trhu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.