Lorika otvorila nové priestory

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

LORIKA Slovakia s.r.o., ktorá zabezpečuje osobnú a priemyselnú hygienu, otvorila 12.8.2013 v Sučanoch za prítomnosti hostí a pracovníkov nové sídlo pre Slovensko. Ide o administratívnu budovu a centrálny sklad v súčasnom priemyselnom parku. Investícia za viac ako 1 milión eur umožní zlepšenie podmienok skladovania a rozšírenie kapacít. Strategická lokalita v strede Slovenska zabezpečí efektívnu logistiku v rámci celej republiky.

fotka-do-textu-nahradna-r115_res.jpg

Túto investíciu si vyžiadal neustály rozvoj aktivít a rozširovanie portfólia produktov, rast dopytu a s tým súvisiace flexibilné riešenie potrieb zákazníkov, čo sa nezaobíde bez moderného logistického centra. Súčasťou projektu je i vedľajší pozemok, pripravený na 2.etapu rozšírenia prevádzky.

LORIKA Slovakia vznikla v roku 1995. Zameriava sa na komplexné riešenia v oblasti osobnej hygieny (kompletný sortiment dávkovačov a dodávka spotrebných náplní), priemyselnej hygieny (utierky, sorbenty, chémia, ochranné pomôcky) a ergonómie pracovného miesta (rohože, stoličky).

Jej zákazníci sú výrobné podniky z automobilového, elektronického a potravinárskeho priemyslu. Firma je známa aj ako dodávateľ pre veľké obchodné a administratívne centrá.

ftka-do-textu-2-r161_res.jpg

LORIKA Slovakia je priamym distribútorom svetových výrobcov Kimberly-Clark a DuPont. Zároveň dodáva vlastné produkty vyrábané pod svojou značkou ARIOSO. Počas svojho 18 ročného pôsobenia si vydobyla popredné postavenie v oblasti hygieny. Za ten čas sa na základe nazbieraných skúseností v rôznych segmentoch priemyslu vyprofilovala z čisto obchodnej na obchodno-poradenskú spoločnosť.

Spoločnosť prostredníctvom svojej sesterskej firmy LORIKA CZ s.r.o. pôsobí aj na českom trhu.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.