Lorika otvorila nové priestory

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

Obchodná spoločnosť LORIKA Slovakia s.r.o. oficiálne uviedla do prevádzky centrálny sklad a administratívu v priemyselnej zóne v Sučanoch.

LORIKA Slovakia s.r.o., ktorá zabezpečuje osobnú a priemyselnú hygienu, otvorila 12.8.2013 v Sučanoch za prítomnosti hostí a pracovníkov nové sídlo pre Slovensko. Ide o administratívnu budovu a centrálny sklad v súčasnom priemyselnom parku. Investícia za viac ako 1 milión eur umožní zlepšenie podmienok skladovania a rozšírenie kapacít. Strategická lokalita v strede Slovenska zabezpečí efektívnu logistiku v rámci celej republiky.

fotka-do-textu-nahradna-r115_res.jpg

Túto investíciu si vyžiadal neustály rozvoj aktivít a rozširovanie portfólia produktov, rast dopytu a s tým súvisiace flexibilné riešenie potrieb zákazníkov, čo sa nezaobíde bez moderného logistického centra. Súčasťou projektu je i vedľajší pozemok, pripravený na 2.etapu rozšírenia prevádzky.

LORIKA Slovakia vznikla v roku 1995. Zameriava sa na komplexné riešenia v oblasti osobnej hygieny (kompletný sortiment dávkovačov a dodávka spotrebných náplní), priemyselnej hygieny (utierky, sorbenty, chémia, ochranné pomôcky) a ergonómie pracovného miesta (rohože, stoličky).

Jej zákazníci sú výrobné podniky z automobilového, elektronického a potravinárskeho priemyslu. Firma je známa aj ako dodávateľ pre veľké obchodné a administratívne centrá.

ftka-do-textu-2-r161_res.jpg

LORIKA Slovakia je priamym distribútorom svetových výrobcov Kimberly-Clark a DuPont. Zároveň dodáva vlastné produkty vyrábané pod svojou značkou ARIOSO. Počas svojho 18 ročného pôsobenia si vydobyla popredné postavenie v oblasti hygieny. Za ten čas sa na základe nazbieraných skúseností v rôznych segmentoch priemyslu vyprofilovala z čisto obchodnej na obchodno-poradenskú spoločnosť.

Spoločnosť prostredníctvom svojej sesterskej firmy LORIKA CZ s.r.o. pôsobí aj na českom trhu.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.