Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Logistika, ktorá spojí Európu už do 24 hodín

Zberná služba - iniciátor štandardov pre priemyselné podniky

Logistika získava pre výrobné podniky čoraz viac na svojom význame. Efektívny návrh komplexných logistických riešení a optimalizácia riadenia dodávateľského reťazca je v súčasnosti nevyhnutnosťou, ktorú ocenia mnohé medzinárodné i lokálne spoločnosti s víziou rastu na medzinárodných trhoch.

Efektivita. Flexibilita. Bezpečnosť. Výkonná exekutíva, ktorá sa riadi vysokými štandardmi. Optimalizácia nákladov. Pridaná hodnota. Tak by sa dali charakterizovať služby skúseného logistického partnera, ktorý v úlohe externého logistického dodávateľa zabezpečí pre výrobné podniky komplexné logistické služby potrebné na zásobovanie či distribúciu hotových výrobkov.

Jedným so spoľahlivých logistických poskytovateľov logistických služieb pod jednou strechou je spoločnosť GEFCO, ktorá v rámci logistických riešení pre zákazníkov ponúka zbernú službu. Je určená podnikom, ktoré v rámci importu alebo exportu hľadajú efektívny spôsob prepravy kusových a paletových zásielok s hmotnosťou do 2  ton, alebo 2 ložných metrov s dôrazom na priaznivú cenu a rýchly  prepravný  čas. Tovar je konsolidovaný do pravidelných liniek, vďaka čomu sa celkové náklady efektívne rozdeľujú na viac prepravovaných zásielok.

Vďaka výhodnej geografickej polohe sme sa stali významným medzinárodným strediskom zbernej služby. Denne sme v spojení s 35 krajinami a našim zákazníkom ponúkame okrem samotnej prepravy aj etiketovanie, manipuláciu, či preskladnenie tovaru ako aj colné služby alebo online sledovanie zásielok. S viac ako 10 pravidelnými linkami denne do celej Európskej únie, vieme pokryť rozsiahle územie v krátkom čase bez nutnosti zakupovania celej kapacity vozidla. GEFCO Slovakia sa stáva stredoeurópskym zberným miestom pre všetky zásielky z EU smerom na Rusko, Bielorusko a Ukrajinu. Zákazník platí iba za svoju zásielku, nie za prázdne miesto, ktoré nevyužil. Objednanie prepravy je veľmi jednoduché a rýchle prostredníctvom web aplikácie Webline s vyzdvihnutím tovaru nasledujúci pracovný deň pri obdržaní objednávky do 15:00 hodiny,“ uviedol Tomáš Rigó, Manažér pre zbernú službu, GEFCO Slovensko.

„Naši zákazníci s určitosťou ocenia naše aktuálne cenové zvýhodnenie zbernej služby a bezpečnú prepravu ich tovaru do destinácií ako sú: Nemecko, Rakúsko, Poľsko, Česká republika, Maďarsko, Francúzsko a Rumunsko,“ dodal Tomáš Rigó.

GEFCO disponuje jednou z najväčších sietí zbernej služby a má k dispozícii viac ako 140 uzlov a terminálov v rámci Európy. Tie sú navzájom prepojené pravidelnými linkami. Ak má zákazník tovar, ktorý nespĺňa kritéria prepravy cez Zbernú službu, zabezpečí GEFCO prepravu dokládkou, alebo celovozom. Samozrejmosťou sú pre nás dedikované riešenia pre klientov, ktorí požadujú nadštandardné služby alebo optimalizáciu logistických procesov.

Dôležitú úlohu v rámci Slovenska zohrávajú logistické prevádzky v Trnave, v Žiline, vo Zvolene a v Kechneci, ktoré majú výhodnú polohu pre export aj import a zároveň sú zbernými centrami pre celé Slovensko.

www.gefco.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.