Päť smartfónov každý deň v súťaži s Easy

V letnej súťaži Telekomu sa každý deň hrá o päť smartfónov Samsung Galaxy S4 Mini. Spolu ich operátor rozdá až 280!

V letnej súťaži Telekomu sa každý deň hrá o päť smartfónov Samsung Galaxy S4 Mini. Spolu ich operátor rozdá až 280!

Do žrebovania je automaticky zaradený každý zákazník, ktorý si počas trvania súťaže dobije svoju kartu s programom Easy alebo Easy Fix akoukoľvek sumou a formou.

Ak ste si aj vy v týchto dňoch dobili alebo si ešte len dobijete svoj Easy kredit, pokojne sa môže stať, že vám Telekom zavolá a oznámi skvelú správu. Každý deň sa hrá o päť špičkových smartfónov a počet výhercov tak rastie raketovým tempom. Jedným zo šťastných výhercov je aj pán Andrej zo Šenkvíc (na fotografii vpravo).

Ako to funguje? Za každé dobité euro získate virtuálny žreb. Pri dobití kreditu v hodnote napríklad desať eur tak získate až desať žrebov. Teda čím vyššou sumou sa dobijete, tým väčšie sú vaše šance na výhru. Ak neuspejete v jeden deň, šancu máte opäť na ten druhý. Výhercom je vždy majiteľ SIM karty, na ktorú bol kredit pripísaný. Kredit tak môžete dobiť i svojim deťom či blízkym, ktorí sa pri troche šťastia  budú tešiť z úplne nového smartfónu.

Súťaž trvá od 15. júla do 8. septembra 2013. Zoznam výhercov a podrobné pravidlá nájdete na stránke www.telekom.sk.

Vynovená OMV v Košiciach ponúka príjemnú atmosféru i nové služby

Čerpačka na Moldavskej uspokojí aj náročných motoristov.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.