Päť smartfónov každý deň v súťaži s Easy

V letnej súťaži Telekomu sa každý deň hrá o päť smartfónov Samsung Galaxy S4 Mini. Spolu ich operátor rozdá až 280!

V letnej súťaži Telekomu sa každý deň hrá o päť smartfónov Samsung Galaxy S4 Mini. Spolu ich operátor rozdá až 280!

Do žrebovania je automaticky zaradený každý zákazník, ktorý si počas trvania súťaže dobije svoju kartu s programom Easy alebo Easy Fix akoukoľvek sumou a formou.

Ak ste si aj vy v týchto dňoch dobili alebo si ešte len dobijete svoj Easy kredit, pokojne sa môže stať, že vám Telekom zavolá a oznámi skvelú správu. Každý deň sa hrá o päť špičkových smartfónov a počet výhercov tak rastie raketovým tempom. Jedným zo šťastných výhercov je aj pán Andrej zo Šenkvíc (na fotografii vpravo).

Ako to funguje? Za každé dobité euro získate virtuálny žreb. Pri dobití kreditu v hodnote napríklad desať eur tak získate až desať žrebov. Teda čím vyššou sumou sa dobijete, tým väčšie sú vaše šance na výhru. Ak neuspejete v jeden deň, šancu máte opäť na ten druhý. Výhercom je vždy majiteľ SIM karty, na ktorú bol kredit pripísaný. Kredit tak môžete dobiť i svojim deťom či blízkym, ktorí sa pri troche šťastia  budú tešiť z úplne nového smartfónu.

Súťaž trvá od 15. júla do 8. septembra 2013. Zoznam výhercov a podrobné pravidlá nájdete na stránke www.telekom.sk.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.