Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Tchibo - Nech si pokojne prší!

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí.

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí. Pripravte sa na jeseň s našim vysoko funkčným oblečením pre celú rodinu. Špeciálna impregnácia a zatavené švy sa postarajú o to, že zostanete v suchu a budete dobre chránení pred vetrom – a pritom budete vďaka moderným strihom a farbám vyzerať naozaj výborne. Žiadne zlé počasie skrátka neexistuje, keď máte to správne vybavenie!

imgdotextu1-r138_res.jpg

IBA DNES, v stredu 4. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu-r954_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.