Tchibo - Nech si pokojne prší!

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí.

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí. Pripravte sa na jeseň s našim vysoko funkčným oblečením pre celú rodinu. Špeciálna impregnácia a zatavené švy sa postarajú o to, že zostanete v suchu a budete dobre chránení pred vetrom – a pritom budete vďaka moderným strihom a farbám vyzerať naozaj výborne. Žiadne zlé počasie skrátka neexistuje, keď máte to správne vybavenie!

imgdotextu1-r138_res.jpg

IBA DNES, v stredu 4. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu-r954_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.