Tchibo - Nech si pokojne prší!

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí.

S novou kolekciou vybavenia do dažďa od spoločnosti Tchibo Vás už upršané počasie nezaskočí. Pripravte sa na jeseň s našim vysoko funkčným oblečením pre celú rodinu. Špeciálna impregnácia a zatavené švy sa postarajú o to, že zostanete v suchu a budete dobre chránení pred vetrom – a pritom budete vďaka moderným strihom a farbám vyzerať naozaj výborne. Žiadne zlé počasie skrátka neexistuje, keď máte to správne vybavenie!

imgdotextu1-r138_res.jpg

IBA DNES, v stredu 4. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

imgdotextu-r954_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.