Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

PayBag: Prvá taška na svete, ktorá využíva mobilné platby

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

zaplatíte okamžite a štýlovo

Získajte PayBag okamžite:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. aktivujte si Bezkontaktné mobilné platby od Tatra banky zavolaním na DIALOG Live alebo v ktorejkoľvek pobočke
  4. aktivovaný mobil vložte do vrecka PayBag alebo ho používajte samostatne

Vytvorte si svoj dizajn tašky a vyhrajte

vytvore vlastný dizajn tašky paybagtb a vyhrajte

Výhody mobilných platieb

Vďaka Bezkontaktným mobilným platbám od Tatra banky zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. V súčasnosti už využíva mobilné platby niekoľko tisíc klientov Tatra banky. Najčastejšie platia svojimi mobilmi v DM Drogerie Markt, Carrefour, Kaufland, Lidl, 101 drogérie, Hypernova, IKEA, ako aj mnohých lekárňach, kaviarňach či reštauráciách.

Viac o mobilných platbách

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

8 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk