Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

PayBag: Prvá taška na svete, ktorá využíva mobilné platby

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

zaplatíte okamžite a štýlovo

Získajte PayBag okamžite:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. aktivujte si Bezkontaktné mobilné platby od Tatra banky zavolaním na DIALOG Live alebo v ktorejkoľvek pobočke
  4. aktivovaný mobil vložte do vrecka PayBag alebo ho používajte samostatne

Vytvorte si svoj dizajn tašky a vyhrajte

vytvore vlastný dizajn tašky paybagtb a vyhrajte

Výhody mobilných platieb

Vďaka Bezkontaktným mobilným platbám od Tatra banky zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. V súčasnosti už využíva mobilné platby niekoľko tisíc klientov Tatra banky. Najčastejšie platia svojimi mobilmi v DM Drogerie Markt, Carrefour, Kaufland, Lidl, 101 drogérie, Hypernova, IKEA, ako aj mnohých lekárňach, kaviarňach či reštauráciách.

Viac o mobilných platbách

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.