PayBag: Prvá taška na svete, ktorá využíva mobilné platby

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

zaplatíte okamžite a štýlovo

Získajte PayBag okamžite:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. aktivujte si Bezkontaktné mobilné platby od Tatra banky zavolaním na DIALOG Live alebo v ktorejkoľvek pobočke
  4. aktivovaný mobil vložte do vrecka PayBag alebo ho používajte samostatne

Vytvorte si svoj dizajn tašky a vyhrajte

vytvore vlastný dizajn tašky paybagtb a vyhrajte

Výhody mobilných platieb

Vďaka Bezkontaktným mobilným platbám od Tatra banky zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. V súčasnosti už využíva mobilné platby niekoľko tisíc klientov Tatra banky. Najčastejšie platia svojimi mobilmi v DM Drogerie Markt, Carrefour, Kaufland, Lidl, 101 drogérie, Hypernova, IKEA, ako aj mnohých lekárňach, kaviarňach či reštauráciách.

Viac o mobilných platbách

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.