PayBag: Prvá taška na svete, ktorá využíva mobilné platby

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

Pri nákupoch do 20 eur nemusíte svoj Android ani vytiahnuť z tašky. Vďaka novinke od Tatra banky zaplatíte okamžite a štýlovo.

zaplatíte okamžite a štýlovo

Získajte PayBag okamžite:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. aktivujte si Bezkontaktné mobilné platby od Tatra banky zavolaním na DIALOG Live alebo v ktorejkoľvek pobočke
  4. aktivovaný mobil vložte do vrecka PayBag alebo ho používajte samostatne

Vytvorte si svoj dizajn tašky a vyhrajte

vytvore vlastný dizajn tašky paybagtb a vyhrajte

Výhody mobilných platieb

Vďaka Bezkontaktným mobilným platbám od Tatra banky zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. V súčasnosti už využíva mobilné platby niekoľko tisíc klientov Tatra banky. Najčastejšie platia svojimi mobilmi v DM Drogerie Markt, Carrefour, Kaufland, Lidl, 101 drogérie, Hypernova, IKEA, ako aj mnohých lekárňach, kaviarňach či reštauráciách.

Viac o mobilných platbách

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.