Telekom Night Run 2013 – beh nočnou Bratislavou

Telekom sa stal novým generálnym partnerom bratislavského nočného behu. Piaty ročník športového podujatia s názvom Telekom Night Run odštartuje 14. septembra 2013 o 20:00 hod.

Slovak Telekom sa stal novým generálnym partnerom čoraz populárnejšieho bratislavského nočného behu. Atraktívne športové podujatie  každý rok priláka  viac a viac účastníkov z radov profesionálnych ale predovšetkým rekreačných bežcov všetkých vekových kategórií. Nové partnerstvo privítal aj Andrej Gargulák, šéf korporátnej komunikácie Slovak Telekomu: „Teší nás, že sme sa spojili s tak unikátnym projektom, akým je beh nočnou Bratislavou. Verím, že nielen bežci ale i ostatní návštevníci podujatia spolu s nami a našimi zamestnancami zažijú špecifickú atmosféru neskorého letného večera. Noci, ktorá sa ponesie v znamení športového úsilia, krásnej panorámy historického centra Bratislavy a príjemnej after party v exotickom prostredí Magio pláže.“

Telekom Night Run 2013 má pripravených viacero noviniek. Bežeckú trasu s dĺžkou 9 kilometrov tento rok opätovne obohatí atraktívny prebeh cez električkový tunel pod hradným kopcom. Pobeží sa však z opačnej strany a teda bežci ním prebehnú až tesne pred finišom. Ďalšou novinkou aktuálneho ročníka je beh dvojíc -  tzv. Run to Run. Každý účastník môže vopred ohlásiť člena rodiny, partnera alebo priateľa, s ktorým chce nočný beh absolvovať.

Pred samotnou súťažou môžu všetci záujemcovia trať otestovať, dobre sa s ňou zoznámiť a tak zvýšiť svoje šance na víťazstvo. Testovací beh sa bude konať 10. septembra 2013, so štartom o 20:00 hod. z Magio pláže.

Telekom z pozície generálneho partnera podujatia takisto pripravil niekoľko zaujímavostí. Počas konania Telekom Night Run, 14. septembra 2013, budú účastníkov povzbudzovať krásne roztlieskavačky, bežci a diváci sa môžu odfotiť pred štylizovanou fotostenou.  Štart behu a cieľová rovinka budú v bezplatnom internetovom WiFi pokrytí, takže všetci návštevníci podujatia sa môžu o svoje zážitky okamžite podeliť so svojimi blízkymi. Súčasťou registračného areálu bude i Telekom stan. Okrem oddychu v pohodlí Tuli vakov ponúkne vyskúšanie služby Magio Go a možnosť nabiť si mobilný telefón priamo v mieste konania podujatia.

Po skončení behu je pre všetkých pripravená after party, ktorá sa bude konať od 21:30 hod. na obľúbenej Magio pláži. Každý registrovaný účastník nájde vo svojom štartovom balíčku darček v podobe 20 % zľavy na nápoje v Magio bare.

Osviežujúci koktail, príjemná hudba a plážová atmosféra budú tým správnym zakončením bratislavského nočného behu.

Viac informácií a registračný formulár nájdete na portáli www.predpredaj.sk. Počet účastníkov je aj tento rok limitovaný, preto sa odporúča registrovať sa čo najskôr.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.