Wi-Fi od Orangeu využívajú denne tisíce cestujúcich v MHD

Orange rozširuje pokrytie bezplatným Wi-Fi internetom v autobusoch MHD po celom Slovensku. Do konca roka stúpne počet spojov s dostupným Wi-Fi takmer na dvojnásobok – budú ich vyše tri stovky.

Orange neustále rozširuje pokrytie bezplatným Wi-Fi internetom v autobusových linkách v rôznych kútoch Slovenska. V spolupráci so spoločnosťou See&Go v lete oficiálne spustil takúto službu v popradských linkách či prímestských autobusoch v bratislavskom kraji. Do konca roka stúpne počet spojov s dostupným Wi-Fi takmer na dvojnásobok – budú ich vyše tri stovky.

Záujem o službu je veľký. Viac ako 80% ľudí v prieskumoch uviedlo, že takéto internetové pripojenie v dopravných prostriedkoch vítajú. Cez sieť Orangeu prostredníctvom Wi-Fi využije takýto prístup na internet denne 10- až 15-tisíc cestujúcich v 184 autobusoch vo viacerých slovenských mestách. Počet autobusových liniek, ktoré ponúknu Wi-Fi pripojenie by ešte do konca roka mal stúpnuť o ďalších vyše 160 vozidiel. Pribudnúť by mali napríklad v Prešove, Bratislave, Nitre či Košiciach, ale rokovania začínajú aj na strednom Slovensku.

„Bezplatné internetové pripojenie v dopravných prostriedkoch je v mnohých zahraničných mestách úplne bežné. Sme radi, že k mestám, kde je to štandardom sa postupne pridávajú aj tie slovenské, Nemáme prečo zaostávať keď nám to kvalita siete a technické vybavenie dovoľujú,“ hovorí generálny riaditeľ Orangeu Pavol Lančarič.

V súčasnosti je Wi-Fi pripojenie do internetu dostupné celkovo v 5 mestách v rôznych častiach Slovenska. Využívať ho už môžu cestujúci v Bratislave i širšom okolí, v Košiciach, Nitre, Poprade i v Prešove.

„Tisíce ľudí, ktorí denne využívajú našu službu, nám potvrdili, že sme sa vybrali správnou cestou. Teší nás, že im vieme touto populárnou službou spríjemniť cestovanie a veríme, že v spolupráci so spoločnosťou Orange sa nám podarí túto službu dostať do čo najväčšieho počtu miest v rámci Slovenska,“ hodnotí Ivan Šimonič, výkonný riaditeľ SEE&GO.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.