Tchibo – Nadčasovo krásne bývanie

Každý pri slove domov spozornie a vybaví si príjemné a útulné miesto, kde sa cíti najlepšie. A ak nie, práve nastal ten čas ako si zariadiť domov štýlovo a zároveň funkčne. Inšpirujte sa v Tchibo kvalitným nábytkom, dekoratívnymi textíliami, rozprávkovo krásnou posteľnou bielizňou, ale aj elegantnými doplnkami. To všetko vytvorí u Vás doma príjemnú a hrejivú atmosféru. Veď domov je tam, kde sa človeku dobre býva.

kw37pr-r510_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

kw37pr2-r835_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.