Tchibo – Nadčasovo krásne bývanie

Každý pri slove domov spozornie a vybaví si príjemné a útulné miesto, kde sa cíti najlepšie. A ak nie, práve nastal ten čas ako si zariadiť domov štýlovo a zároveň funkčne. Inšpirujte sa v Tchibo kvalitným nábytkom, dekoratívnymi textíliami, rozprávkovo krásnou posteľnou bielizňou, ale aj elegantnými doplnkami. To všetko vytvorí u Vás doma príjemnú a hrejivú atmosféru. Veď domov je tam, kde sa človeku dobre býva.

kw37pr-r510_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

kw37pr2-r835_res.jpg

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.