Tchibo – Nadčasovo krásne bývanie

Každý pri slove domov spozornie a vybaví si príjemné a útulné miesto, kde sa cíti najlepšie. A ak nie, práve nastal ten čas ako si zariadiť domov štýlovo a zároveň funkčne. Inšpirujte sa v Tchibo kvalitným nábytkom, dekoratívnymi textíliami, rozprávkovo krásnou posteľnou bielizňou, ale aj elegantnými doplnkami. To všetko vytvorí u Vás doma príjemnú a hrejivú atmosféru. Veď domov je tam, kde sa človeku dobre býva.

kw37pr-r510_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

kw37pr2-r835_res.jpg

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.