Výhodné balíčky Triple play

Triple play je názov pre populárne balíčky, ktoré zahŕňajú internet, televíziu a pevnú telefónnu linku. Sú cenovo výhodné, a preto veľmi obľúbené. Už máte ten svoj?

Triple play je názov pre populárne balíčky, ktoré zahŕňajú internet, televíziu a pevnú telefónnu linku. Sú cenovo výhodné, a preto veľmi obľúbené. Už máte ten svoj?

Silná trojka dnešnej doby - internet, televízia a telefón. Ak chcete mať spojenie so svojimi blízkymi a priateľmi, nezaobídete sa bez nich. Uvedomujú si to aj operátori, a preto sa navzájom predbiehajú, kto ponúkne výhodnejší produkt. Momentálne vyhráva SWAN MULTIMEDIA so svojím balíčkom TRIO M.

Prečo TRIO M?

Ak si porovnáme kvalitu služieb a čo je v nich zahrnuté, je cena 18,99 mesačne naozajstným tromfom v rukách SWAN MULTIMEDIA. Každý človek, či už vo viacčlennej domácnosti alebo ako jednotlivec, hľadá najvýhodnejšiu ponuku. V tomto balíčku ju naozaj nájde. Poplatok za zriadenie je 21,90 eur a potom si už užívate všetkých viac ako 45 najsledovanejších kanálov, z ktorých 8 je v HD kvalite, internet s rýchlosťou 40/4 Mbit/s a 150 minút volaní.

HD kvalita samozrejmosťou

Ďalšou výhodou oproti konkurencií je široká škála HD programov v základnej ponuke. Nemusíte si dokupovať špeciálne balíky, vo SWAN MULTIMEDIA ich dostanete ako základnú výbavu. Vybrať si môžete najmä z najobľúbenejších slovenských a a českých staníc, ako napr. STV1 HD, STV2 HD, Markiza HD, DAJTO HD, JoJ HD, JoJ Plus HD, WAU HD alebo ČT HD.

Rozhodujúce faktory

Každý má iné potreby, niekto telefonuje viac, iný je zasa nonstop na internete a ďalší by mal najradšej všetky TV kanály sveta. Preto sú rôzne varianty balíčkov, z ktorých si môžete vybrať. Na čo prihliadať pri rozhodovaní?

Dostupnosť balíčka, ktorý si vyberiete, môže byť najdôležitejším faktorom. Musíte zistiť, či má konkrétna služba pokrytie vo vašom regióne. To si však veľmi jednoducho overíte na stránke operátora.

Funkcie TV. Niekto preferuje možnosti nahrávania, iný TV archív, širokú škálu kanálov, ďalší mozaiku. Funkcií je v súčasnosti už naozaj veľké množstvo, a preto treba starostlivo zvážiť, ktoré aj naozaj využijete.

Rýchlosť intertnetu je tiež smerodatným atribútom. Každému vyhovuje niečo iné, no v dnešnej dobe, kedy nikto nemá čas sa uprednostňuje skôr rýchleší. Samozrejme, prihliada sa na ostatné prvky v balíčku. Niekedy sú kvôli veľkému cenovému rozdielu medzi balíčkami ľudia ochotní pristúpiť na menšiu rýchlosť.

Možností je viacero - stačí si vybrať, ktorý bude najviac vyhovovať vám a vašim potrebám.

sme490x327trippleplay-r373_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.