Kto rýchlo dáva, dvakrát dáva

Novinky v Prvej stavebnej sporiteľni – úvery, aké tu ešte neboli.

Novinky v Prvej stavebnej sporiteľni – úvery, aké tu ešte neboli

Úvery na bývanie sú vítanou pomocou a často nenahraditeľnou formou pri financovaní vhodného bývania. Ak však potrebujete úver s vyššou sumou, spravidla ho musíte zabezpečiť nehnuteľnosťou. A to je pre mnohých neprekonateľná prekážka.  Aktuálna úverová ponuka  Prvej  stavebnej sporiteľne dáva aj im šancu prekonať  túto bariéru a získať nové alebo vylepšiť si existujúce bývanie.

Úvery bez založenia nehnuteľnosti

Prvá stavebná sporiteľňa poskytuje totiž od 1. septembra úver na bývanie až do výšky 40 tisíc € bez založenia  nehnuteľnosti,  stačí iba jeden ručiteľ. Manželia nepotrebujú ani toho. Úvery sú teda nielen dostupnejšie, ale aj lacnejšie. Veď nemusíte  zakladať nehnuteľnosť - ani tú, ktorú chcete kúpiť, ani dom či byt svojich rodičov alebo súrodencov.  Nepotrebujete  znalecký posudok, nie je nutné poistenie nehnuteľnosti, odpadnú výdavky na katastri, súvisiace so zriadením záložného práva. A to už nehovoríme o tom, koľko času by ste stratili pri „vybavovačkách“ na úradoch. Nie nadarmo sa hovorí, že čas sú peniaze.

Ak to všetko zhrnieme a podčiarkneme, ak už máte niečo nasporené, s úverom do 40 tisíc € bez založenia nehnuteľnosti  určite zvládnete zmeniť svoje bývanie. Rozhodujte sa rýchlo, neváhajte dlho, pretože o tento úver treba požiadať do 31. októbra 2013.

Zjednodušovanie podmienok, za ktorých môžete získať úvery na bývanie,  je trvalou súčasťou stratégie Prvej stavebnej sporiteľne. Svedčí o tom aj fakt, že od 1. septembra  znížila najväčšia stavebná sporiteľňa úrokové sadzby úverov na bývanie – v niektorých prípadoch až o 0,8 % ročne.

Sporenie s jedinečnými úrokmi

Úvery s výhodnými úrokovými sadzbami  sú iba jednou stránkou stavebného sporenia.  Pretože aj „iba“ sporenie  v Prvej stavebnej sporiteľni  sa spája s mimoriadne atraktívnymi  podmienkami.  Môžu sa o tom presvedčiť  tí, ktorí momentálne nie sú stavebnými sporiteľmi.  Ak si totiž počas septembra a októbra uzatvoria novú zmluvu o stavebnom sporení a začnú sporiť, vklady na nej budú úročené 3- mi percentami ročne. A to počas celej doby sporenia. Podľa toho, koľko v danom roku nasporíte,  získate v tomto i budúcom roku aj štátnu prémiu, maximálne vo výške 66,39 €. Všetky vklady sú v zmysle zákona chránené až do výšky 100 tisíc €.

Ak patríte k tým, ktorí zatiaľ nepotrebujú riešiť bytové potreby, vďaka svojmu účtu stavebného sporenia si budete postupne vytvárať zaujímavú finančnú rezervu. Tú budete mať po ruke práve vtedy, ak to budete potrebovať  – či už neskôr požiadate o úver na bývanie  alebo po šiestich rokoch sporenia využijete nasporenú sumu vrátane úrokov a štátnej prémie na ľubovoľný účel.

Viac informácií získate v ktorejkoľvek kancelárii obchodných zástupcov PSS, a. s., prípadne na telefónnom čísle 02/58 55 58 55 alebo na www.pss.sk.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.