Fľaša, ktorá zanechá dojem

Slávna Ballantine’s Finest sa milovníkom škótskej predstavuje v novej fľaši.

Slávna Ballantine’s Finest sa milovníkom škótskej predstavuje v novej fľaši. Svetlozlatá whisky dostala moderný šat, no zároveň ostáva verná dedičstvu značky Ballantine’s – nadčasovosti, elegancii a autenticite.

V predajniach i na baroch Ballantine’s Finest od augusta tohto roka púta pohľady trendovým redizajnom, najmä vďaka novej etikete, ktorej tvar jasne odkazuje na krídla historického štítku Finest. Prominentnejšie miesto na fľaši dostal aj erb Ballantine’s reprezentujúci 4 elementy whisky: jačmeň, oheň, vodu a drevo.

Ikonického obdĺžnikového tvaru, ktorý ju preslávil, sa Ballantine’s Finest, samozrejme, nevzdáva - po novom je dokonca ešte hranatejší a sebavedomejší. A rovnako nezmenený ostáva obsah: vo fľaši stále nájdete svoju obľúbenú whisky výraznej korenistej vône a lahodnej oblej chuti so stopami rašeliny, karamelu a kakaa, s jemným nádychom kvetov aj obilia. Overte si to!

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak