S O2 Fér neobmedzené SMS za 6 eur

Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur.

O2 prináša opäť niečo extra aj pre zákazníkov s programom O2 Fér. Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur. Ide o ponuku, ktorá platí pre SMS posielaných do všetkých sietí na Slovensku, ale aj zo Slovenska do krajín EU. V prípade kúpy nového telefónu so službou O2 Mobil+ získajú zase O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru na 18 mesiacov neobmedzené SMS do všetkých sietí.

V O2 prinášame stále niečo extra všetkým našim zákazníkom, bez rozdielu, tým novým aj tým existujúcim, ktorých už je 1,4 milióna. Aktuálna ponuka znamená pre O2 Fér zákazníkov s platbou na faktúru, alebo predplatenú kartu, výhodnejšie SMS a to buď v balíku neobmedzených SMS za 6 eur pre všetkých existujúcich aj nových O2 Fér zákazníkov, navyše zákazníci s platbou na faktúru tiež neobmedzené SMS na 18 mesiacov pri kúpe nového telefónu so službou O2 Mobil +,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Aktivácia extra balíka SMS do všetkých sietí za 6 eur pre O2 Fér je možná jednoducho prostredníctvom SMS v tvare „SMS A“ a deaktivácia v tvare „SMS D“ na telefónne číslo 99 222

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.