S O2 Fér neobmedzené SMS za 6 eur

Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur.

O2 prináša opäť niečo extra aj pre zákazníkov s programom O2 Fér. Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur. Ide o ponuku, ktorá platí pre SMS posielaných do všetkých sietí na Slovensku, ale aj zo Slovenska do krajín EU. V prípade kúpy nového telefónu so službou O2 Mobil+ získajú zase O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru na 18 mesiacov neobmedzené SMS do všetkých sietí.

V O2 prinášame stále niečo extra všetkým našim zákazníkom, bez rozdielu, tým novým aj tým existujúcim, ktorých už je 1,4 milióna. Aktuálna ponuka znamená pre O2 Fér zákazníkov s platbou na faktúru, alebo predplatenú kartu, výhodnejšie SMS a to buď v balíku neobmedzených SMS za 6 eur pre všetkých existujúcich aj nových O2 Fér zákazníkov, navyše zákazníci s platbou na faktúru tiež neobmedzené SMS na 18 mesiacov pri kúpe nového telefónu so službou O2 Mobil +,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Aktivácia extra balíka SMS do všetkých sietí za 6 eur pre O2 Fér je možná jednoducho prostredníctvom SMS v tvare „SMS A“ a deaktivácia v tvare „SMS D“ na telefónne číslo 99 222

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.