S O2 Fér neobmedzené SMS za 6 eur

Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur.

O2 prináša opäť niečo extra aj pre zákazníkov s programom O2 Fér. Všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou, môžu získať balík neobmedzených SMS za 6 eur. Ide o ponuku, ktorá platí pre SMS posielaných do všetkých sietí na Slovensku, ale aj zo Slovenska do krajín EU. V prípade kúpy nového telefónu so službou O2 Mobil+ získajú zase O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru na 18 mesiacov neobmedzené SMS do všetkých sietí.

V O2 prinášame stále niečo extra všetkým našim zákazníkom, bez rozdielu, tým novým aj tým existujúcim, ktorých už je 1,4 milióna. Aktuálna ponuka znamená pre O2 Fér zákazníkov s platbou na faktúru, alebo predplatenú kartu, výhodnejšie SMS a to buď v balíku neobmedzených SMS za 6 eur pre všetkých existujúcich aj nových O2 Fér zákazníkov, navyše zákazníci s platbou na faktúru tiež neobmedzené SMS na 18 mesiacov pri kúpe nového telefónu so službou O2 Mobil +,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Aktivácia extra balíka SMS do všetkých sietí za 6 eur pre O2 Fér je možná jednoducho prostredníctvom SMS v tvare „SMS A“ a deaktivácia v tvare „SMS D“ na telefónne číslo 99 222

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.