Ako rýchlo vytvoriť cenovú ponuku

V dnešnej dobe si mnoho zákazníkov pred kúpou nechá vytvoriť cenovú ponuku u viacerých predajcov. Lenže pre predajcov tým vzniká veľké množstvo nezaplatenej práce a tým aj strata času.

potrebujem rýchlo pripraviť cenovú ponuku
Na to, aby sme vytvorili cenovú ponuku potrebujeme zodpovedať dve otázky: komu ideme ponúkať a čo mu ideme ponúkať. Jednoduché, že? Lenže práve tu vznikajú ďalšie otázky.
Už sme im v minulosti niečo ponúkali?
Aké sme si vtedy dohodli podmienky a ceny?
Dostali aj nejaké zľavy?
No a teraz nasledujú dlhé minúty hľadania...

Keď už všetko vieme, ideme dať do ponuky naše produkty. To znamená pohľadať cenníky, nakopírovať z nich popisy produktov, obrázky, nezabudnúť na aktuálne ceny.
Ponuku sme úspešne dokončili, posielame ju zákazníkovi, veríme, že sa ozve a vyberie si nás... Len on sa mnohokrát sám neozve, pretože mu zavolá konkurencia a vďaka ich prístupu sa rozhodne pre nich. My sme zabudli zavolať...
zabudol som sa ozvať, môj konkurent nie...
Zdá sa vám tento príbeh povedomý? Zažíva ho veľa obchodníkov. Máme pre vás riešenie.

Vytvorili sme systém, vďaka ktorému sa tvorenie cenových ponúk môže stať vašou konkurenčnou výhodou. S Offerisom vytvoríte cenovú ponuku naozaj rýchlo. Prezentácia vašej firmy bude profesionálna a vy získate čas, napríklad na kontaktovanie zákazníkov, ktorým ste ponuku poslali v minulosti. Na nich vás systém automaticky upozorní. Navyše, nemusíte sedieť v kancelárii pri počítači, do svojej agendy sa dostanete aj z tabletu, či mobilného telefónu.
Cenová ponuka je v očiach zákazníka jedným, možno aj najdôležitejším marketingovým materiálom, ktorý od vás dostane.

Na stránkach www.offeris.com/sk sa dozviete, čo všetko Offeris prinesie do vašej firmy.

offeris - vaše cenové ponuky rýchlo a profesionálneNaši zákazníci hovoria, že im Offeris ušetril až 80% času.
Keď tvoria ponuky, venujú sa tomu, čo ponúkajú - ostatné rieši systém.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?