Nedajte šancu jesennej únave!

Jedno miesto v Bratislave, veľa možností na relax.

Jedno miesto v Bratislave, veľa možností na relax

Pod jednou strechou Vienna Gate galérie si príde na svoje každý, kto potrebuje načerpať trochu energie na ďalšie dni. A nezáleží na tom, či si ju dobíja cvičením, masážami, nákupmi alebo dobrým jedlom.

K životu vás preberie pohyb

Našťastie, práve tento „životabudič“ vyhľadáva čoraz viac obyvateľov mesta. Potreby a predstavy ideálnej pohybovej aktivity sú rôznorodé, zo širokej ponuky možností, ktoré vo Vienna Gate galérii nájdu, si však dokážu určite vybrať. Ak uprednostňujete klasické fitnescentrum, možnosťou je pre vás výborne vybavené štúdio Fitinn. Na veľkej, otvorenej tréningovej ploche nájdete tie najmodernejšie kardioprístroje a prístroje na silový tréning. Toto špičkové fitnescentrum však ponúka aj niečo extra – cvičebný priestor len pre dámy. Môžu naplno venovať len sebe, formovaniu svojej postavy a zlepšovaniu kondície. Samozrejmosťou v tomto známom fitnescentre je aj solárium, možnosť cvičiť pod dohľadom profesionálnych osobných trénerov či doplnkové služby. Napriek spomínaným výhodám cvičenie vo Fitinne nezaťaží vašu peňaženku – filozofiou fitnescentra je umožniť cvičenie na vysokej úrovni za prijateľné ceny. O tom, že sa to Fitinnu darí, svedčí aj obľúbenosť siete centier tejto značky v susednom Rakúsku a čoraz viac priaznivcov aj na Slovensku. Otváracie hodiny fitnescentra, denne od 6.00 do 24.00 hod., dávajú šancu všetkým, ktorí si až tak veľmi nestrážia osemhodinový pracovný čas.

foto-1sirka-490fitinn-a-all-for-health-r508_res.jpg

Dobite si baterky v boxerskom ringu

Ten, kto preferuje box a bojové umenia, ktoré, mimochodom, patria k najnáročnejším športom, si príde na svoje v Bratislavskej boxerni. Aj keď ste len začiatočník, nemusíte sa obávať, že vaše fyzické schopnosti nebudú dosahovať úroveň „spolubojovníkov“. Tréningy sú prispôsobené tak schopnostiam, ako veku záujemcov, dokonca svoje samostatné tréningy si tu nájdu aj ženy. Ak si nie ste istí, či je box pre vás ten správny šport, nie je nič ľahšie ako zistiť to na vlastnej koži. Stačí prísť a vyskúšať, ako sa vaše telo a myseľ popasujú s náročnosťou tréningu a koľko zábavy a relaxu pri ňom získate. Tento pokus vás okrem času nebude nič stáť – v Bratislavskej boxerni máte totiž možnosť vyskúšať prvý tréning zadarmo.

foto-2sirka-490bratislavska-boxerna-r875_res.jpg

Hlava aj telo do pohody

Nielen cvičenia, ale najmä starostlivosť o zdravie a jeho zlepšenie ponúkajú ďalšie prevádzky vo Vienna Gate galérii. Ako samotný názov Fit Clinic napovedá,  ide o kliniku zameranú na zlepšenie fyzickej a tiež psychickej kondície klientov. Zariadenie predstavuje komplexnú individuálnu starostlivosť o vrcholových a rekreačných športovcov, ale aj o ľudí s bežnými pohybovými problémami. Klinika je založená na praktických skúsenostiach vysoko špecializovaných odborníkov sa snaží o pozitívnu zmenu vo fyzickom, ale aj v psychickom stave svojich klientov. Tieto ciele dosahuje prostredníctvom rehabilitácie, fyzioterapie, regenerácie, tréningových programov (napríklad na redukciu hmotnosti, intenzívnym silovým tréningom, posttraumatickým tréningom), masáží, hydroterapie, a individuálnych konzultácií s odbornými lekármi (ortopéd, traumatológ, športový lekár atď.). Čoraz populárnejší je cvičebný program VibroGym, čiže vibračné cvičenie na vibračnej plošine pod individuálnym a prísnym dozorom kondičného trénera. Fit Clinic je unikátna aj vďaka subaquálnej špecializovanej hydroeterapii, ktorá spája jedinečný liečebný účinok celkového teplého kúpeľa a masáže, ako aj využívanie aktívnych a pasívnych pohybov vo vodnom prostredí a aromaterapiu. Subaquálnu masáž vykonáva iba certifikovaný fyzioterapeut so vzdelaním zameraným na rehabilitáciu, hydroterapiu a posttraumatický tréning. Fit Clinic ponúka tiež množstvo ďalších programov a špeciálnych balíčkov, ktoré pomôžu klientovi kliniky, aby bol opäť v tej najlepšej fyzickej aj psychickej kondícii.

foto-3sirka-490fit-clinic-r867_res.jpg

Ešte raz zdravie – no s novým prístupom

Ďalšou prevádzkou venujúcou sa zdraviu klientov je štúdio All for Health. Jeho primárnou myšlienkou je prevencia a zdravý životný štýl. Takže ak tápate v záplave informácií o tom, čo zdravý životný štýl je a čo už nie, ak chcete zmenu, ale neviete, kde začať, skúste vojsť práve do dverí tohto štúdia a poradiť sa s odborníkmi. Zaujímavým by pre vás mohol byť napríklad aj test na potravinovú intoleranciu, ktorý si tu môžete dať spraviť. Možno práve to, čo bežne jete, spôsobuje, že sa necítite vo svojej koži. A na základe jednoduchého testu na 59 najznámejších potravín, ktorý vám zaberie len chvíľku času, budete vedieť, ako odstrániť zásadný zdravotný problém. Niekedy naozaj stačí len málo: pozrieť sa na svoje zdravie inou optikou.

Návšteva praktického lekára nemusí byť stres

Predstavte si, že máte praktického lekára, ktorí sa prispôsobí vášmu pracovnému času. A že objednať sa na presný čas nie je nadštandard za príplatok, že vy ste pánom situácie práve vtedy, keď to potrebujete. Takýto typ ordinácie praktických lekárov onedlho nájdete práve vo Vienna Gate galérii. Lákavá predstava zbaviť sa stresu z nekonečného čakanie u lekára, straty vzácneho času či z toho, že nestíhate ordinačné hodiny, čo poviete? Novinkou vo Vienna Gate galérii budú čoskoro aj špecializované thajské masáže na dokonalý relax. V priestore Vienna Gate galérie si tak nájdu to svoje tí, čo to so zmenou životného štýlu myslia vážne a chcú sa mu venovať dlhodobo, ale aj tí, ktorí chcú svojmu zdraviu dopriať len občasnú odmenu.

foto-4sirka-490salon-ix-r319_res.jpg

Imidž nie je nanič, to isto viete

Krásni od hlavy po päty – tak sa cítime dobre. Pri výnimočných príležitostiach si dáme na svojom vzhľade záležať viac a dožičíme si aj kúsok luxusu a extravagancie, počas bežných dní často stačí vhodne zvolený strih vlasov, upravené nechty, zdravá pleť. V oboch prípadoch však návštevou Vienna Gate galérie získate veľa a svoju krásu zvýrazníte naozaj od hlavy po päty. Kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra a onedlho dokonca aj požičovňa spoločenských a svadobných šiat, to všetko nájdete len pár metrov od seba.

Príjemné chvíle s celou rodinou

Aby sme nabrali svoju dennú dávku energie, niekedy padne vhod aj pár chvíľ strávených v príjemnom prostredí kaviarne, v príjemnej spoločnosti a pri skvelej káve. Skúste vytiahnuť svojich blízkych na skvelé jedlo do talianskej reštaurácie. Pri ňom máte dosť času sa porozprávať o všetkom, čo prežívate. A čo tak trochu porušiť bežné zvyklosti a vybehnúť nielen na obed či večeru, ale aj na raňajky? Na svoje si vo Vienna Gate galérii prídu aj tí, pre ktorých je relaxom šálka kávy či tanier s dobrým jedlom.

Vienna Gate galéria nie je len o zdraví, kráse a relaxe

Súčasťou Vienna Gate galérie sú aj nákupy a na tomto miesto nájdete naozaj všetko, čo k bežnému dňu potrebujete. Potraviny, mäsiarstvo, banka či autoumyváreň – to je len časť z ďalších otvorených prevádzok vo Vienna Gate galérii. Jej vybavenosť, dobrá dostupnosť MHD aj vlastným autom, bezproblémové parkovanie na 2 hodiny zadarmo sú dôvody, prečo je galéria obľúbená nielen medzi obyvateľmi objektu Vienna Gate, ale aj medzi návštevníkmi z pomerne širokého okolia. Viac informácií na www.vienna-gate.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut