Tchibo – majte nohy v teple!

Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii.

Nohy, nôžky, nožičky! Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii. Strakaté ponožky, teplé ponožky, wellness ponožky, sťahujúce pančuchy, obojstranné pančuchy, tenké alebo hrubé. Výber je len na Vás. Pre tohtoročnú sezónu je naša ponuka naozaj rozmanitá a prináša širokú škálu materiálov. Doprajte raj Vaším nohám práve teraz v Tchibo.

clanok1-r911_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

clanok2-r166_res.jpg

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.