Tchibo – majte nohy v teple!

Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii.

Nohy, nôžky, nožičky! Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii. Strakaté ponožky, teplé ponožky, wellness ponožky, sťahujúce pančuchy, obojstranné pančuchy, tenké alebo hrubé. Výber je len na Vás. Pre tohtoročnú sezónu je naša ponuka naozaj rozmanitá a prináša širokú škálu materiálov. Doprajte raj Vaším nohám práve teraz v Tchibo.

clanok1-r911_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

clanok2-r166_res.jpg

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018