Tchibo – majte nohy v teple!

Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii.

Nohy, nôžky, nožičky! Pre tých, ktorí potrebujú extra starostlivosť a zároveň hľadajú niečo výnimočné pre svoje nohy. To všetko prináša spoločnosť Tchibo vo svojej novej kolekcii. Strakaté ponožky, teplé ponožky, wellness ponožky, sťahujúce pančuchy, obojstranné pančuchy, tenké alebo hrubé. Výber je len na Vás. Pre tohtoročnú sezónu je naša ponuka naozaj rozmanitá a prináša širokú škálu materiálov. Doprajte raj Vaším nohám práve teraz v Tchibo.

clanok1-r911_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

clanok2-r166_res.jpg

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.