Staňte sa ozajstným domácim majstrom

Poradíme Vám ako sa zbaviť starej maľovky jednoducho, rýchlo a efektívne. Zároveň hravo zvládnete aj dodatočné dobrusovanie a urovnávanie povrchov stien. Teraz všetko bez zbytočnej námahy!

Konečne sa môžete pustiť do všetkých Vašich opráv v byte alebo okolo domu sami. Multifunkčné náradie Renovator nahradí tucet nástrojov: dokáže rezať, krájať, píliť, odstraňovať, brúsiť a leštiť rôzne druhy materiálov ako železo, drevo, linoleum, sadrokartón, dlaždice či PVC. Pomôže pri prestavbe a renovačných prácach, ale aj pri bežných, drobných, každodenných úpravách v domácnosti. Či už ste domáci kutil profesionál alebo príležitostný majster - nemajster, s Renovatorom si hravo poradíte.

Tento multifunkčný prístroj sa stane Vašou pravou rukou a nenahraditeľným pomocníkom na domáce opravy a renovácie. Má až 15 rôznych nadstavcov. Pomôže Vám pri jednoduchších aj rozsiahlejších opravách. Dá sa s nímm ľahko pracovať aj v ťažko prístupných miestach, kde sa bežnými nástrojmi nedostanete.

renovator - hravo zvládne všetky opravy okolo domu!

Renovator je ľahký a kompaktný a čepeľ funguje na báze vibrácií (od 8500 až do 21000 RPM). Vibračná sila umožňuje presné rezanie na všetkých povrchoch a zvyšuje bezpečnosť pre používateľa. Zároveň uchopenie Renovatora veľmi stabilné.

Stačí nasadiť škrabkovú čepeľ a jednoduchými pohybmi Renovator za Vás oškriabe starú, nepotrebnú maľovku.

Ak chcete brúsiť, vymeníte nadstavec za brúsiacu podložku, vyberiete jeden z brúsiacich papierov a plynulými pohybmi pomaličky obrusujete.

Potrebujete niečo odrezať? Zvoľte si rezací list nadrevo alebo nadstavec na keramiku a môžete začať.

Renovator je naozaj všestranný. Užitočný pre kutila alebo príležitostného majstra. Tucet nástrojov v jednom a vždy poruke.

renovator skvelý pomocník

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.