Pripravte sa. Váš imunitný systém čaká náročné obdobie.

Prichádza jeseň. S ňou však bohužiaľ nastupuje aj chrípkové obdobie.

Prichádza jeseň. Krásna a farebná, ale aj studená a veterná. S ňou však bohužiaľ nastupuje aj chrípkové obdobie. Únava, horúčka, pocit zimy, bolesť hlavy, kĺbov a hrdla, suchý kašeľ, upchatý nos a nechutenstvo. Chrípka je nepríjemné ochorenie, ktorému je najlepšie sa vyhnúť. Ako? Práve prevencia posilní váš imunitný systém. Príjem potravy s vysokým obsahom vitamínu C a E a dostatočné umývanie rúk je jej základom. Ak nemáte prístup k umývadlu a mydlu, využívajte dezinfekčné gély na ruky. Počúvajte vaše telo a doprajte si plnohodnotný spánok. Posilní to nielen vašu náladu, ale najmä obranyschopnosť vášho organizmu. Počas chrípkových období je dôležité vyhýbať sa miestam s vysokou koncentráciou ľudí a predísť tak riziku nákazy. Avšak nie každý si môže dovoliť sedieť celú jeseň doma, alebo sa každý deň „vyspinkať do ružova“. Francúzska spoločnosť Boiron má pre vás jednoduché riešenie ako sa tento rok pripraviť na obdobie zvýšeného výskytu chrípkových stavov. Oscillococcinum. Tento liek predstavuje vhodnú alternatívu, ako čeliť chrípkovým ochoreniam. Už od septembra vyzbrojte do boja s chrípkovými stavmi každého člena rodiny. Pravidelné užívanie 1 tubičky „Oscilla“ týždenne vám pomôže pripraviť sa na obdobie chrípky a prechladnutia. Keďže je na prírodnej báze, nemá žiadne nežiaduce účinky. Máte malé deti? „Oscillo“ si určite zamilujete, pretože je pre detský organizmus bezpečné. Je taktiež dobrou voľbou pre dospelých, ktorým záleží na ich zdravotnom stave a na zdraví svojich blízkych. Jeho používanie je vhodné aj pre tehotné a dojčiace ženy. Prírodnú bázu ocenia aj starší, nakoľko „Oscillo“ sa môže kombinovať s inými liekmi.  Ako vám teda „Oscillo“ pomôže k lepšiemu prekonaniu chrípkového obdobia? Počas zvýšeného výskytu chrípkových ochorení stačí obsah jednej tubičky nechať voľne rozpustiť v ústach len raz za týždeň. Ak zachytíte chrípku v počiatočnom štádiu, obsah tubičky si nechajte voľne rozpustiť v ústach čo najskôr a opakujte dvakrát až trikrát v šesťhodinovom intervale. Nemajte obavy, ak ste toto obdobie nestihli a chrípka je už u vás v pokročilom štádiu. Užitie jednej dávky opakujte dvakrát denne, ráno a večer, po dobu jedného až troch dní. Pripravte sa na túto jeseň s „Oscillom“. Podľa prieskumu nezávislej prieskumnej agentúry GfK ho za účinný pokladá až 92% jeho užívateľov. Neváhajte si pýtať Oscillococcinum vo vašej lekárni a pripravte seba a svoju rodinu na obdobie chrípky a prechladnutia! Teraz vo výhodnom rodinnom balení.

Viac informácií nájdete tu.

490x300px-r795_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.