Najpredávanejší rezidenčný projekt leta v Bratislave

Realitná spoločnosť HERRYS vypredala počas leta viac ako 93% bytov v projekte štartovacieho bývania pre mladé rodiny PAPAVER. V ponuke ostáva posledných 6 bytov.

BRATISLAVA 18. september 2013 – Developerská spoločnosť MACHO v týchto dňoch ukončuje posledné práce v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Počas leta sa predalo 72 bytov, v ponuke ostáva posledných 6 jednotiek. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom mali  záujemcovia počas leta príležitosť  prezrieť si všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú okrem štandardného vybavenia vstupných a interiérových dverí, plastových okien, podláh či kompletne vybavených kúpeľní aj šatníkové skrine, úložný priestor, spotrebiče a kuchynská linka  s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke je posledných 6  jednoizbových bytov s výmerov 28 m. Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v polovici októbra 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 46 023 eur s DPH do 46 822 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. Počas leta sa v tomto projekte predalo 72 bytov.

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.