Najpredávanejší rezidenčný projekt leta v Bratislave

Realitná spoločnosť HERRYS vypredala počas leta viac ako 93% bytov v projekte štartovacieho bývania pre mladé rodiny PAPAVER. V ponuke ostáva posledných 6 bytov.

BRATISLAVA 18. september 2013 – Developerská spoločnosť MACHO v týchto dňoch ukončuje posledné práce v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Počas leta sa predalo 72 bytov, v ponuke ostáva posledných 6 jednotiek. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom mali  záujemcovia počas leta príležitosť  prezrieť si všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú okrem štandardného vybavenia vstupných a interiérových dverí, plastových okien, podláh či kompletne vybavených kúpeľní aj šatníkové skrine, úložný priestor, spotrebiče a kuchynská linka  s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke je posledných 6  jednoizbových bytov s výmerov 28 m. Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v polovici októbra 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 46 023 eur s DPH do 46 822 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. Počas leta sa v tomto projekte predalo 72 bytov.

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.