Najpredávanejší rezidenčný projekt leta v Bratislave

Realitná spoločnosť HERRYS vypredala počas leta viac ako 93% bytov v projekte štartovacieho bývania pre mladé rodiny PAPAVER. V ponuke ostáva posledných 6 bytov.

BRATISLAVA 18. september 2013 – Developerská spoločnosť MACHO v týchto dňoch ukončuje posledné práce v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Počas leta sa predalo 72 bytov, v ponuke ostáva posledných 6 jednotiek. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom mali  záujemcovia počas leta príležitosť  prezrieť si všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú okrem štandardného vybavenia vstupných a interiérových dverí, plastových okien, podláh či kompletne vybavených kúpeľní aj šatníkové skrine, úložný priestor, spotrebiče a kuchynská linka  s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke je posledných 6  jednoizbových bytov s výmerov 28 m. Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v polovici októbra 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 46 023 eur s DPH do 46 822 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. Počas leta sa v tomto projekte predalo 72 bytov.

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.