Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Najpredávanejší rezidenčný projekt leta v Bratislave

Realitná spoločnosť HERRYS vypredala počas leta viac ako 93% bytov v projekte štartovacieho bývania pre mladé rodiny PAPAVER. V ponuke ostáva posledných 6 bytov.

BRATISLAVA 18. september 2013 – Developerská spoločnosť MACHO v týchto dňoch ukončuje posledné práce v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Počas leta sa predalo 72 bytov, v ponuke ostáva posledných 6 jednotiek. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom mali  záujemcovia počas leta príležitosť  prezrieť si všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú okrem štandardného vybavenia vstupných a interiérových dverí, plastových okien, podláh či kompletne vybavených kúpeľní aj šatníkové skrine, úložný priestor, spotrebiče a kuchynská linka  s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke je posledných 6  jednoizbových bytov s výmerov 28 m. Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v polovici októbra 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 46 023 eur s DPH do 46 822 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. Počas leta sa v tomto projekte predalo 72 bytov.

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.