Kontroverzné parfumy

Hľadáte uletený darček pre kamaráta? Alebo chcete byť vlastníkom nevábnej vône? Inšpirujte sa.

Na trhu je dostať množstvo rôznych značiek parfumov. Od takých, čo nosia meno slávnej celebrity za neuveriteľné peniaze až po tie menej známe, lacnejšie, avšak spĺňajúce účel. Každý kupuje parfém preto, aby pekne voňal a prilákal na seba pozornosť. Sme vlastníkmi niekoľkých druhov vôní. Predsa čo príležitosť to iný parfém.

A čo tak parfem, ktorý nie je až taký vábny? Príliš dobre nevonia, priam až zapácha. Áno, parfumový priemysel myslel aj na výrobu a dostupnosť práve takýchto druhov vôní. Poviete si “kto by už len také niečo kupoval?“ A možno by ste boli prekvapení. Ako kontroverzný darček pre kamaráta, ktorému vyčarí úsmev na perách, by to nebolo až také zlé.

Ponúkame vám niekoľko druhov parfumov z ríše „ nepôvabných“.

Pohrebný parfum

Tento parfém patrí medzi najmorbídnejšie. Nesie meno Demeter´s fragrance library – Funeral home. Medzi základné zložky tejto „vône“ patrí biela ľalia, gladiola, chryzantéma, mahagónové a orientálne drevo. Výrobcovia vám garantujú, že po pár strekoch určite budete cítiť atmosféru Domu smútku. Ak by sa vám veľmi zapáčil a chcete vôňu cítiť intenzívnejšie, môžeme ju vrstviť. Na trhu je dostať aj telové mlieko a sprchový gél.

Syrový parfum

Vôňa či skôr smrad plesnivého alebo zrejúceho syra? Aj táto možnosť existuje. Na trhu dostať parfém s menom Eau de Stilton. Po použití pár kvapiek určite zacítia vaše čuchové bunky ovocno-zemité tóny plesnivého syra.

Marihuanový parfum

Pre niektorých z nás je vôňa marihuany veľmi príjemná. Prečo nevyrobiť parfum s touto vôňou? Okrem základnej zložky trávy v tejto vôni určite zacítite aj čokoládu, vanilkové lúsky. Tento parfém nesie príznačné meno Canabis Santal Eau de Parfum.

Homárový parfum

Tento živočích je skôr pochúťkou na stoloch ako predstava, že tvorí základ parfumu. Ale predsa. Lobster je názov parfumu, v ktorom určite pocítite aj vôňu mora, sladkastého mäsa a masla.

Sekrétový parfum

Ako sa hovorí, to najlepšie nakoniec. Toto by čakal málokto. Koľko ľudí toľko chutí. Tento parfém nesie meno Secretions Magnifique. Názov je veľmi príznačný aj pre jeho obsah. Naozaj netušíme, ako výrobcovia dokázali tento parfum vyrobiť. Ale garantujú, že obsah tvoria sliny, pot, krv a semeno.

Možno trochu zvrhlé a pre niekoho nechutné, keď sa ľudia obdarúvajú takýmto druhom parfumov. Avšak ako uletený darček to nemusí byť až taký zlý nápad. Prípadne ideálna pozornosť pre priateľku, ktorú neviete primäť k rozchodu.

Vaše parfemy.sme.sk – www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.