Predvídanie nepredvídateľného

Mimoriadne udalosti a krízy. Posun od obáv k výstrahám. Riskovanie bez hazardovania.

Kedy investovať do programu získavania zdrojov pre verejnoprospešné organizácie? A kedy naopak zatiahnuť brzdu a predísť tak stratám? Odpoveď na túto a podobné otázky sa môžete dozvedieť počas už v poradí 4. slovensko-českej konferencie o fundraisingu, ktorú 9.-11.10.2013 v Bratislave organizuje Slovenské centrum fundraisingu. Aj na tohtoročnej konferencii pod názvom Fundraising a kreativita vystúpia špičkoví svetoví spíkri.  Súčasťou konferencie budú aj dva vzdelávacie semináre, ktoré povedú jedni z najvyhľadávanejších expertov Simone P. Joyaux (USA) a Alan Clayton (UK).

Simone P. Joyaux zvyknú popisovať ako jednu z najviac inšpiratívnych a provokatívnych líderiek v neziskovom sektore. Počas svojej kariéry pomohla ako poradca, kouč či tréner nespočetnému množstvu neziskových organizácií a profesionálov vo fundraisingu. Simone poskytuje konzultačné služby v oblasti rozvoja a získavania finančných zdrojov, strategického plánovania i rozvoja správnych rád vo všetkých typoch a veľkostiach neziskových organizácií. Pravidelne prednáša na konferenciách po celom svete, od Austrálie a Nového Zélandu až po Holandsko či Severnú Ameriku. Teraz po prvýkrát vystúpi aj na Slovensku.

Simone založila organizáciu s názvom Women’s Fund of Rhode Island, ktorá sa zaoberá odstraňovaním rodových nerovností v americkom štáte Rhode Island. Pôsobí tiež v správnych radách rôznych organizácií  a ako garantka štúdia filantropie a rozvoja na Saint Mary’s University of Minnesota. Za sebou má aj bohatú publikačnú činnosť, jej knihy ako Keep Your Donors: The Guide to Better Communications and Stronger Relationships či Strategic Fund Development: Building Profitable Relationships That Last získali nadšené hodnotenia kritikov a určujú štandardy v oblasti fundraisingu.

V rámci 4. slovensko-českej konferencie o fundraisingu povedie 9.10.2013 vzdelávací seminár na tému „Plánovanie pre budúcnosť, ktorá môže priniesť čokoľvek“. Tento seminár je zameraný na fundraiserov a vedúcich pracovníkov verejnoprospešných organizácií. V rámci seminára sa Simone zameria na tématické okruhy, ako sú komponenty efektívneho strategického plánovania či budovanie adaptívnych kapacít organizácií.

logosk-czkonferencia-r665_res.jpg

Nechajte sa inšpirovať od svetových expertov aj Vy. Registrujte sa na 4. slovensko-českú konferenciu o fundraisingu ešte dnes na www.fundraising.sk/konferencia

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé