Predvídanie nepredvídateľného

Mimoriadne udalosti a krízy. Posun od obáv k výstrahám. Riskovanie bez hazardovania.

Kedy investovať do programu získavania zdrojov pre verejnoprospešné organizácie? A kedy naopak zatiahnuť brzdu a predísť tak stratám? Odpoveď na túto a podobné otázky sa môžete dozvedieť počas už v poradí 4. slovensko-českej konferencie o fundraisingu, ktorú 9.-11.10.2013 v Bratislave organizuje Slovenské centrum fundraisingu. Aj na tohtoročnej konferencii pod názvom Fundraising a kreativita vystúpia špičkoví svetoví spíkri.  Súčasťou konferencie budú aj dva vzdelávacie semináre, ktoré povedú jedni z najvyhľadávanejších expertov Simone P. Joyaux (USA) a Alan Clayton (UK).

Simone P. Joyaux zvyknú popisovať ako jednu z najviac inšpiratívnych a provokatívnych líderiek v neziskovom sektore. Počas svojej kariéry pomohla ako poradca, kouč či tréner nespočetnému množstvu neziskových organizácií a profesionálov vo fundraisingu. Simone poskytuje konzultačné služby v oblasti rozvoja a získavania finančných zdrojov, strategického plánovania i rozvoja správnych rád vo všetkých typoch a veľkostiach neziskových organizácií. Pravidelne prednáša na konferenciách po celom svete, od Austrálie a Nového Zélandu až po Holandsko či Severnú Ameriku. Teraz po prvýkrát vystúpi aj na Slovensku.

Simone založila organizáciu s názvom Women’s Fund of Rhode Island, ktorá sa zaoberá odstraňovaním rodových nerovností v americkom štáte Rhode Island. Pôsobí tiež v správnych radách rôznych organizácií  a ako garantka štúdia filantropie a rozvoja na Saint Mary’s University of Minnesota. Za sebou má aj bohatú publikačnú činnosť, jej knihy ako Keep Your Donors: The Guide to Better Communications and Stronger Relationships či Strategic Fund Development: Building Profitable Relationships That Last získali nadšené hodnotenia kritikov a určujú štandardy v oblasti fundraisingu.

V rámci 4. slovensko-českej konferencie o fundraisingu povedie 9.10.2013 vzdelávací seminár na tému „Plánovanie pre budúcnosť, ktorá môže priniesť čokoľvek“. Tento seminár je zameraný na fundraiserov a vedúcich pracovníkov verejnoprospešných organizácií. V rámci seminára sa Simone zameria na tématické okruhy, ako sú komponenty efektívneho strategického plánovania či budovanie adaptívnych kapacít organizácií.

logosk-czkonferencia-r665_res.jpg

Nechajte sa inšpirovať od svetových expertov aj Vy. Registrujte sa na 4. slovensko-českú konferenciu o fundraisingu ešte dnes na www.fundraising.sk/konferencia

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.