Tak toto ste ešte určite nepili

Vino.sme.sk vám exkluzívne ponúka novú originálnu značku vín Reya.

Vino.sme.sk vám exkluzívne ponúka novú originálnu značku vín Reya. Za latinským názvom sa skrýva meno najväčšej gréckej bohyne, matky legendárneho Zeusa.

Reya bola patrónka prírody a všetkého živého na Zemi. Surovina vín Reya pochádza z najlepších viníc Južného Slovenka a Malých Karpát. Výrobu, skladovanie a fľaškovanie zabezpečujú malé rodinné vinárstva. Podobný spôsob výroby vína funguje v krajinách ako je napríklad Francúzsko už stovky rokov.

Značka Reya prichádza na trh v dvoch edíciách a to Reya classicReya Magna. Základná Reya je víno určené na každodenné popíjanie s priateľmi ako aj na rôzne príležitosti. Pre milovníkov plnších vín sme si pripravili radu Magna, ktorá splní požiadavky aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Reya white

reya-white-r321_res.jpgPre exotický zážitok už nemusím chodiť na letnú dovolenku k moru. Stačí si otvoriť fľašku tohto bieleho vína, ktorého chuť osvieži rovnako. Poteší vás aj ako spoločník k dobrej večeri.

Reya rosé

reya-rose-r645_res.jpgChodíte radi na prechádzky do lesa kvôli čerstvým jahodám a lesnému ovociu. Teraz si už len doma vyložte nohy a otvorte si fľašu tohto ružového vína, z ktorej cítiť presne to isté. Skúste ho podávať s ovocným šalátom a budete nadšený.

Reya Red

reya-red-r666_res.jpgPo vypití dvoch fliaš budete váhať, či vo víne cítiť slivku alebo čerešňu. Rozhodujúcou sa stane tretia fľaša, ktorá vás presvedčí o sladkej čerešňovej chuti. A dedkov hovädzí guláš bude k nemu ako stvorený.

Reya Magna Rizling Rýnsky 2011

reya-magna-ryzling-r941_res.jpgKeď privoniate k tomuto vínu, budete mať pocit akoby kvety kvitli priamo vo fľaši. Príjemne aromatické, dlho doznievajúce s dochuťou po mede a lipovom čaji. Hodí sa takmer ku všetkému jedlu a dokonca na vás pár rokov počká aj v pivnici.

Reya Magna Sauvignon 2011

reya-magna-sauvignon-r659_res.jpgKamarát mi odporučil toto víno pre jeho rôznorodú chuť exotického ovocia a domáceho lúčneho medu. Nechcel som veriť, ale nemýlil sa. Jeho excelentná chuť a jemný cukríkový záver ma úplne očaril. Navyše sa výborne hodí k rybe.

Reya Magna Frankovka 2010

reya-magna-frankovka-r383_res.jpgVíno, ktoré zrelo v dubových sudoch a napriek horšiemu ročníku sa mu darí vynikajúco. Pochádza zo starej vinice, odkiaľ pochytilo na jemnej minerálnej chuti a ovocnom závere.

Len za 9.20€ kúpite na vino.sme.sk

Reya Magna Cabernet Sauvignon 2009

reya-magna-cabernet-r665_res.jpgIntenzívna rubínovo - granátová farba harmonizuje s krásnou ovocnou vôňou s nádychom dreva. Plná intenzívna chuť s "obrúsenými" trieslovinami a harmonickými kyselinami. Odporúčame podávať k divine a k tmavému mäsu.

Využite teraz jedinečnú uvádzaciu akciu na balíček 7 vín Reya

spolu-r126_res.jpgBalíček obsahuje jedno z každého druhu vína Reya teraz za špeciálnu uvádzaciu cenu so zľavou 20%. Získate tak možnosť spoznať všetky vína značky Reya a nájsť si svojho favorita.

Za exkluzívnu cenu 44,12 € kúpite len na vino.sme.sk

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?