Kúsok Írska na kolesách!

Milovníci írskej whiskey majú dôvod na radosť. Na Slovensko totiž už po druhý raz mieri unikátny JAMESON BUS, ktorý šťastlivcom v siedmich mestách prinesie neopakovateľný írsky zážitok.

Začínajúcu jeseň na Slovensku spestrí výnimočná návšteva priamo z Dublinu. Štýlový JAMESON BUS na svojej ceste po svete už po druhý raz neobíde ani krajinu pod Tatrami a prinesie k nám malú zážitkovú tour pre všetkých, ktorý v srdci nosia kúsok írskeho temperamentu.

V špeciálne upravenom zeleno-striebornom autobuse, ktorý bude v týždni 23. – 29. septembra vždy na jeden deň odstavený v srdci siedmich slovenských miest sa pod vedením prezentátora Jameson pozvaní šťastlivci dozvedia viac o svojom obľúbenom pití, oddýchnu si v štýlovej loungovej atmosfére Jameson baru s otváracou strechou a v neposlednom rade absolvujú profesionálne riadenú degustáciu jemnučkej írskej whiskey!

„Pozvanie do JAMESON BUSu môžu priaznivci whiskey získať v každom regióne v niekoľkých vybraných podnikoch, ale aj súťažiť oň v regionálnych médiách. Ak teda budete mať kus príslovečného írskeho šťastia, k porcii Jamesonu sa vám možno ujde aj pozvánka na nezabudnuteľný írsky zážitok!“ pozýva Lenka Dzureková Petránková, manažérka značky Jameson na Slovensku. Tak neváhajte skúsiť svoje šťastie a zoznámte sa s írskym tajomstvom trojitej destilácie whiskey Jameson!

Mimochodom, vedeli ste, že Jameson len nedávno otvoril brány svojho zväčšeného a modernizovaného domova? Čerstvo rozšírená destiléria v írskom mestečku Midleton ročne priláka viac ako 100 000 návštevníkov a teraz disponuje takmer dvojnásobnou kapacitou na výrobu najobľúbenejšej írskej whisky. Ak vás teda letmý dotyk Írska v JAMESON BUSe zaujme, viete, kam vás kroky zavedú na výlet najbližšie!

JAMESON BUS TOUR PLAN

23.9.2013            Košice                                  Pred Hotelom Double Tree by Hilton

24.9.2013            Prešov                                 HM Tesco

25.9.2013            Banská Bystrica                Europa SC

26.9.2013            Trenčín                                OC Laugarício

27.9.2013            Trnava                                 Trojičné námestie

28.9.2013            Nitra                                     OC MAX

29.9.2013            Bratislava                            Eurovea

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.