Telekom Music City - pop-rock a world music v Banskej Bystrici

Vo štvrtok 3. októbra 2013 ponúkne Telekom Music City v Banskej Bystrici veľkú nádielku pop-rocku a world music. Pre všetkých a zadarmo.

Vo štvrtok 3. októbra 2013 ponúkne Telekom Music City v jednom z najväčších a najmodernejších slovenských klubov štvrtú, poslednú tohtoročnú nádielku výnimočnej hudby. Po hip-hope, jazze a alternatívnom roku ovládne banskobystrický klub Ministry of Fun pop-rock a world music.

Brány podujatia sa otvárajú o 19:00 hod a vstup je už tradične pre všetkých zadarmo.

Úvod bude patriť multižánrovej kapele La3no Cubano, ktorá hrá zmes world music a slovenského folklóru. Prepája orientálne, africké či balkánske rytmy s rôznymi žánrami od drum´n´bass po reggae a nepochybne bude skvelým nabudením pre zvyšok večera.

Kapely, ktoré budú následne až do polnoci zahrievať banskobystrické publikum, netreba zvlášť predstavovať. Najmladšia z nich, Billy Barman, vznikla v roku 2008 a popularitu si získala aj vďaka spoločnému turné s ostrieľanou Parou, po ktorom nasledoval vydanie oceneného debutového albumu Noční jazdci. Billy Barman tento rok získal svoju tretiu Radio_Head Award za singel Strmá voda a na jeseň vydáva druhý album.

Skupina Para, preslávená energickými živými vystúpeniami a pohrávaním sa s funkom a ska, je zárukou jedinečného zážitku. Zo šiestich štúdiových albumov kapely je najúspešnejším album Brutálna zostava z roku 2004 a notoricky známy singel z tohto albumu Keď ťa stretnem.

Poslednou kapelou na pódiu bude Le Payaco, ktorá vznikla v roku 1996 a stihla už aj jeden comeback. Pre skupinu je typické striedanie hudobných žánrov - v ich skladbách sa nachádzajú prvky popu, rocku, swingu, ale aj alternatívy a psychedélie. Debutový album vydali v roku 1999 pod názvom Le Payaco a práve na ňom sa nachádza jeden z ich najväčších hitov – Dobrý večer priatelia. V nasledujúcich rokoch vydali ďalšie tri štúdiové albumy. Minulý rok sa po vyše päťročnej pauze vyplnenej sólovými projektmi Diego, Sounds Like This a Datasystem dala skupina opäť dokopy.

Program Telekom Music City v Banskej Bystrici, od 19.00 hod:

La3no Cubano

Billy Barman

Para

Le Payaco

Partnerom projektu je spoločnosť Sony Mobile Communications, ktorá pre návštevníkov Telekom Music City pripravuje rôzne sprievodné aktivity. Mediálnymi partnermi projektu sú Rádio_FM a Hudba.sk.

Viac na www.t-musiccity.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut