Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Tchibo – Štýlová jesenná móda

Daždivé, sychravé a studené počasie vždy na jeseň prináša znovuzrodenie tradičného britského štýlu. Módna vlna britského štýlu prináša vintage vzhľad, charakteristické farby, no najmä kvalitné hrejivé materiály. Londýnom je inšpirovaná aj najnovšia kolekcia Tchibo. Kardigány, džínsy šaty, či prešívaná bunda so záplatami na lakťoch Vám vytvoria vzhľad podľa najnovšej módy na Piccadilly Circus.

Buďte in, buďte very british!

clanok1-r400_res.jpg

IBA DNES, v piatok 27. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

clanok2-r961_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.