Tchibo – Štýlová jesenná móda

Daždivé, sychravé a studené počasie vždy na jeseň prináša znovuzrodenie tradičného britského štýlu. Módna vlna britského štýlu prináša vintage vzhľad, charakteristické farby, no najmä kvalitné hrejivé materiály. Londýnom je inšpirovaná aj najnovšia kolekcia Tchibo. Kardigány, džínsy šaty, či prešívaná bunda so záplatami na lakťoch Vám vytvoria vzhľad podľa najnovšej módy na Piccadilly Circus.

Buďte in, buďte very british!

clanok1-r400_res.jpg

IBA DNES, v piatok 27. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

clanok2-r961_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.