Tchibo – Štýlová jesenná móda

Daždivé, sychravé a studené počasie vždy na jeseň prináša znovuzrodenie tradičného britského štýlu. Módna vlna britského štýlu prináša vintage vzhľad, charakteristické farby, no najmä kvalitné hrejivé materiály. Londýnom je inšpirovaná aj najnovšia kolekcia Tchibo. Kardigány, džínsy šaty, či prešívaná bunda so záplatami na lakťoch Vám vytvoria vzhľad podľa najnovšej módy na Piccadilly Circus.

Buďte in, buďte very british!

clanok1-r400_res.jpg

IBA DNES, v piatok 27. 9. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

clanok2-r961_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.