Najlepší Internet banking má Tatra banka

Tatra banka získala od Global Finance ocenenie Best internet bank.

Tatra banka spustila svoj Internet banking v roku 1998 ako prvý Internet banking na Slovensku. V tom čase umožňoval klientom zmenu hesla a prezerať si online stav a pohyby na účte. Súčasná tretia generácia Internet bankingu prináša širokú paletu služieb, prehľadné grafické zobrazenie a jednoduchú navigáciu.

Už v roku 2012 ocenil inovatívnosť novej verzie Internet bankingu prestížny magazín Global Finance. Nedávno Tatra banka opäť získala ocenenie najlepší Internet banking na Slovensku, celkovo po jedenásty raz.

Vyskúšajte najlepší Internet banking

Vďaka jednoduchému intuitívnemu ovládaniu a novým grafickým prvkom vybavíte platby rýchlejšie. Internet bankingom vás sprevádza symbol ozubeného kolieska, pod ktorým vždy nájdete dostupné možnosti. Prácu vám urýchlia aj šablóny pre platby, vďaka ktorým platbu odošlete na tri kliknutia.

Prácu s vašim účtom vám zjednodušia aj nové funkcie. Nie je problém potvrdiť viacero platobných príkazov domácich i zahraničných naraz jedným kódom alebo si vytvoriť adresár najčastejšie používaných príjemcov platieb, aby boli stále k dispozícii.

Internet banking Tatra banky je nielen funkčný, ale má aj inovatívny prehľadný dizajn. Prácu s účtom vám sprehľadnia grafy, nové filtrovanie a rýchle vyhľadávanie, takže máte všetko poruke. A keď si budete potrebovať vytlačiť výpis, môžete si všetko exportovať do formátov pdf a csv.

Samozrejmosťou je vysoký bezpečnostný štandard. Prispieva k nemu aj autorizačný nástroj Karta a čítačka, dostupný tiež ako mobilná aplikácia Čítačka, ktorý slúži na bezpečné prihlásenie a autorizáciu odchádzajúcich platieb.

Noste Internet banking stále so sebou

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.