Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Najlepší Internet banking má Tatra banka

Tatra banka získala od Global Finance ocenenie Best internet bank.

Tatra banka spustila svoj Internet banking v roku 1998 ako prvý Internet banking na Slovensku. V tom čase umožňoval klientom zmenu hesla a prezerať si online stav a pohyby na účte. Súčasná tretia generácia Internet bankingu prináša širokú paletu služieb, prehľadné grafické zobrazenie a jednoduchú navigáciu.

Už v roku 2012 ocenil inovatívnosť novej verzie Internet bankingu prestížny magazín Global Finance. Nedávno Tatra banka opäť získala ocenenie najlepší Internet banking na Slovensku, celkovo po jedenásty raz.

Vyskúšajte najlepší Internet banking

Vďaka jednoduchému intuitívnemu ovládaniu a novým grafickým prvkom vybavíte platby rýchlejšie. Internet bankingom vás sprevádza symbol ozubeného kolieska, pod ktorým vždy nájdete dostupné možnosti. Prácu vám urýchlia aj šablóny pre platby, vďaka ktorým platbu odošlete na tri kliknutia.

Prácu s vašim účtom vám zjednodušia aj nové funkcie. Nie je problém potvrdiť viacero platobných príkazov domácich i zahraničných naraz jedným kódom alebo si vytvoriť adresár najčastejšie používaných príjemcov platieb, aby boli stále k dispozícii.

Internet banking Tatra banky je nielen funkčný, ale má aj inovatívny prehľadný dizajn. Prácu s účtom vám sprehľadnia grafy, nové filtrovanie a rýchle vyhľadávanie, takže máte všetko poruke. A keď si budete potrebovať vytlačiť výpis, môžete si všetko exportovať do formátov pdf a csv.

Samozrejmosťou je vysoký bezpečnostný štandard. Prispieva k nemu aj autorizačný nástroj Karta a čítačka, dostupný tiež ako mobilná aplikácia Čítačka, ktorý slúži na bezpečné prihlásenie a autorizáciu odchádzajúcich platieb.

Noste Internet banking stále so sebou

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.