Budúcnosť služieb - TRIO balíčky

Hľadáte kvalitné služby vo výhodnom spojení? Prečo siahnuť radšej po balíčkoch?

Každý vie, že zabezpečiť domácnosť dá veľa práce. Väčšina výdavkov putuje na množstvo služieb, ktoré sú nevyhnutnosťou pre jej normálne fungovanie. Navyše, v dnešnej informačnej dobe si už nikto nedokáže predstaviť život bez internetu, telefónu alebo digitálnej televízie. Práve preto čoraz viac ľudí využíva ich spojenie do jedného balíčka u jedného operátora. Samozrejme, robia to kvôli rôznym dôvodom, no tým najčastejším je najmä výhodnejšia cena.

Ďalším dôvodom je najmä spokojnosť. Najviac ľudí odchádza od svojich operátorov práve kvôli nezáujmu z ich strany. Ak má človek dobrú skúsenosť so servisom firmy a kvalitou jej služieb, s veľkou pravdepodobnosťou si k nej prenesie aj ostatné.

TRIO M - ešte výhodnejší balíček

Miesto, kde sa spája spokojnosť zákazníka a najvýhodnejšia cena je jednoznačne SWAN MULTIMEDIA. Balíček TRIO M prináša skvelé riešenie pre každého. Za 18,99 eur mesačne získate digitálnu televíziu s viac ako 45 TV kanálmi v základnej ponuke, z toho 10 v HD kvalite, 40/4 Mbit/s internet a 150 minút volaní z pevnej linky.

Už viac nemusíte u operátora kombinovať rôzne balíčky kanálov, len aby ste mali svoje obľúbené programy. Vo SWANe ich nájdete už v základnej ponuke. Pre milovníkov HD kvality je určených 10 slovenských a českých staníc: STV1 HD, STV2 HD, Markiza HD, JOJ HD, JOJ Plus HD, WAU HD, ČTHD, Slovak Sport HD, FASHION TV HD a nováčik medzi HD kanálmi - TV DAJTO HD pre ešte viac akcie.

SWAN prináša viac

SWAN neponúka len výhodné balíčky, ale aj rôzne novinky a akcie. Počas uplynulých 3 mesiacov prebiehala súťaž “Súboj regiónov”. Svoje vedomosti si otestovalo až 824 ľudí – z nich 218 vybojovalo víťazstvo pre Bratislavský kraj. Výherkyňou iPadu sa stala Zuzana Kadecká. Víťazom srdečne gratulujeme. Viac na www.swan.sk.

sme300x227pxswan-r437_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.