SWAN bližšie k vám

Telekomunikačný operátor SWAN MULTIMEDIA načúva svojim zákazníkom a prispôsobuje im svoje služby.

SWAN pôsobí v regiónoch, a preto pozná vaše každodenné problémy. Rozumie vašim potrebám. Preto prináša akcie a novinky šité na mieru svojim zákazníkom. Chce však vaše problémy nielen počúvať, ale vám v nich aj pomôcť svojimi službami. Každá domácnosť je predsa špecifická, no niektoré požiadavky majú všetci rovnaké.

TV DAJTO HD v základnej ponuke

Všetci chlapi môžu zajasať, pretože základná ponuka je odteraz doplnená o akčnú TV DAJTO v HD kvalite. Skončilo nekonečné prepínanie s cieľom nájsť nejaký dobrý napínavý film. Vychutnajte si skvelý obraz, ktorý sa postará o váš dokonalý zážitok. DAJTO HD tak dopĺňa širokú škálu viac ako 45 kanálov v základnej ponuke. V nej nájdete aj ďalších 9 slovenských a českých HD staníc: STV1 HD, STV2 HD, Markiza HD, JOJ HD, JOJ Plus HD, WAU HD, Slovak Sport HD, FASHION TV HD a ČTHD.

Balíček TRIO M

Služba, ktorá poteší každého. SWAN si je vedomý, že všetci chcú prvotriedne služby za čo najmenej peňazí. Práve preto vznikol balíček TRIO M. Združuje tri nevyhnutné veci každej domácnosti - internet, televíziu a telefón. Za bezkonkurenčných 18,99 eur mesačne si môžete naplno užívať 40/4 Mbit/s internet, viac ako 45 staníc v základnej ponuke TV kanálov a navyše, nemusíte sa viac obmedzovať pri telefonovaní s rodinou - v rámci balíčka je vám k dispozícii 150 minút volaní pevnou linkou.

Ako získať tento skvelý balík? Stačí zaplatiť jednorazový poplatok za zriadenie 21,90 eur a potom si len začať užívať výhody zákazníkov SWANu naplno.

Kto pozerá TV na novom tablete?

Všetci, ktorí sa zapojili do súťaže Súboj regiónov, už určite napäto očakávajú výsledky. Víťazkou nového iPadu od SWANu sa stala Zuzana Kadecká. Najviac ľudí bojovalo za Bratislavský kraj, a ten aj napokon zvíťazil. Výhercom gratulujeme, viac info sa dozviete na stránke www.swan.sk.

sme300x227pxswan-r385_res.jpg

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme.