SWAN bližšie k vám

Telekomunikačný operátor SWAN MULTIMEDIA načúva svojim zákazníkom a prispôsobuje im svoje služby.

SWAN pôsobí v regiónoch, a preto pozná vaše každodenné problémy. Rozumie vašim potrebám. Preto prináša akcie a novinky šité na mieru svojim zákazníkom. Chce však vaše problémy nielen počúvať, ale vám v nich aj pomôcť svojimi službami. Každá domácnosť je predsa špecifická, no niektoré požiadavky majú všetci rovnaké.

TV DAJTO HD v základnej ponuke

Všetci chlapi môžu zajasať, pretože základná ponuka je odteraz doplnená o akčnú TV DAJTO v HD kvalite. Skončilo nekonečné prepínanie s cieľom nájsť nejaký dobrý napínavý film. Vychutnajte si skvelý obraz, ktorý sa postará o váš dokonalý zážitok. DAJTO HD tak dopĺňa širokú škálu viac ako 45 kanálov v základnej ponuke. V nej nájdete aj ďalších 9 slovenských a českých HD staníc: STV1 HD, STV2 HD, Markiza HD, JOJ HD, JOJ Plus HD, WAU HD, Slovak Sport HD, FASHION TV HD a ČTHD.

Balíček TRIO M

Služba, ktorá poteší každého. SWAN si je vedomý, že všetci chcú prvotriedne služby za čo najmenej peňazí. Práve preto vznikol balíček TRIO M. Združuje tri nevyhnutné veci každej domácnosti - internet, televíziu a telefón. Za bezkonkurenčných 18,99 eur mesačne si môžete naplno užívať 40/4 Mbit/s internet, viac ako 45 staníc v základnej ponuke TV kanálov a navyše, nemusíte sa viac obmedzovať pri telefonovaní s rodinou - v rámci balíčka je vám k dispozícii 150 minút volaní pevnou linkou.

Ako získať tento skvelý balík? Stačí zaplatiť jednorazový poplatok za zriadenie 21,90 eur a potom si len začať užívať výhody zákazníkov SWANu naplno.

Kto pozerá TV na novom tablete?

Všetci, ktorí sa zapojili do súťaže Súboj regiónov, už určite napäto očakávajú výsledky. Víťazkou nového iPadu od SWANu sa stala Zuzana Kadecká. Najviac ľudí bojovalo za Bratislavský kraj, a ten aj napokon zvíťazil. Výhercom gratulujeme, viac info sa dozviete na stránke www.swan.sk.

sme300x227pxswan-r385_res.jpg

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.