Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Trvalé odstránenie chĺpkov prírodným olejom

Prírodný olej, ktorý sa používa po depilácii. Znižuje podráždenie pokožky a spôsobuje postupné odstránenie nežiaducich chĺpkov. Použiteľný na tvár, ruky, nohy a podpazušie.

Prírodný olej, ktorý sa používa po depilácii. Znižuje podráždenie pokožky a spôsobuje postupné odstránenie nežiaducich chĺpkov. Použiteľný na tvár, ruky, nohy a podpazušie.

Jannine olej na odstránenie chĺpkov je čisto prírodný produkt. Zložený z byliniek a olivového oleja. Aplikuje sa po depilácií (strojčekom, voskami, cukrovou pastou), čiže vtedy, keď dochádza k odstráneniu chĺpka aj s korienkom. Svojím pôsobením oslabuje korienky ochlpenia, čo sa prejavuje zjemňovaním nového vyrastajúceho chĺpka. Opakovaným používaním sa korienok natoľko oslabí, že chĺpok odumrie.

Čas potrebný na úplné odstránenie chĺpkov je individuálny a závisí od ich farby , ako aj ich sily (hrúbky). Najrýchlejší účinok má olej pri chĺpkoch, ktoré ešte neboli nikdy depilované žiletkou. V priemere sa chĺpky stratia do 1,5 roka. Prípadné holenie efekt oslabovania chĺpkov znižuje až odstraňuje.

Ďalším pozitívom oleja je to, že eliminuje začervenanie a podráždenie kože po depilácií.

Olej sa môže použiť na vybrané časti tváre, ruky, nohy a podpazušie. Najrýchlejšie vidieť účinky pri jeho používaní po depilácii nad perou tváre.

Používanie oleja je zo zdravotného hľadiska absolútne bezpečne. Olej spĺňa všetky kritéria stanovené legislatívou Európskej únie. Bol testovaný na vzorke 20 záujemcov po dobu 1,5 roka.

V porovnaní s inými spôsobmi trvalého odstránenia chĺpkov je používanie oleja bezkonkurenčne najekonomickejšie a najmenej bolestivé riešenie.

Olej je možné objednať na stránke www.jannine.sk

Okrem neho nájdete na stránke aj bezplatne stiahnuteľnú e-knihu Cesta k harmónií a zdraviu, ktorá vám prinesie cenné rady a recepty na zlepšenie kvality vášho života.

janinne150100-r759_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.