Big Bank opäť padol!

Big Bank po druhýkrát vo svojej krátkej histórii padol. A tak ako aj v prvom prípade, aj tentoraz sa fantastická výhra 77 777 eur delí rovným dielom medzi dvoch tipujúcich.

Big Bank po druhýkrát vo svojej krátkej histórii padol. A tak ako aj v prvom prípade, aj tentoraz sa fantastická výhra 77 777 eur delí rovným dielom medzi dvoch tipujúcich. Zaujímavosťou pritom je, že obaja sú z východnej časti Slovenska, pričom z Prešova pochádza zástupca mužského a z Medzilaboriec zástupkyňa ženského pohlavia!

Bál sa, aby nebolo viac výhercov

S oboma víťazmi sme sa spojili v uplynulom týždni telefonicky. „Niekto chodí do divadla, na koncerty,  číta knihy, ja svoj voľný čas venujem tipovaniu,“ začal svoje rozprávanie výherca z Prešova.  Vo väčšine na svojich tiketoch verí favoritom a podobnú stratégiu zvolil aj v tomto prípade. „Chcel som vložiť iba jedno euro, ale povedal som si, že ďalšie navyše ma na mizinu neprivedie a aspoň mám šancu hrať o Big Bank.“ Keď si večer sadol k internetu, aby si skontroloval vybrané súboje, jeho možnosť zvíťaziť nabrala reálne predpoklady. „Wigan vyhral iba 2:0, v ďalších štyroch súbojoch ale domáce celky zvíťazili 3:1. Zostávala už len Valencia, ktorá po polčase viedla 1:0. Bral som to ale športovo, ak to má vyjsť, vyjde, ak nie, tak nie.“ Španielsky klub, ktorý pred súbojom so Sevillou prehral tri zápasy v rade, ale pridal ešte dva góly a aj raz inkasoval. Prešovčan tak ďalšiu z podmienok hry Big Bank splnil a oslavy mohli vypuknúť. Nevedel však, či je sám, alebo sú viacerí víťazi. Na našu otázku, či ho nemrzí, že sú dvaja, poznamenal: „Určite nie. Akurát som sa bál, aby nás nebolo ešte viac.“

nike-tiket-big-bank-9-2013-a-r596_res.jpg

Radosť z gólu v 5. minúte nadstaveného času

Aj výherkyňa z Medzilaboriec pani Roháčová berie tipovanie ako formu zábavy. „Pomáha mi môj manžel, ktorý má dlhoročné skúsenosti.“ Spoločne sledujú zápasy v televízii aj na internete. V porovnaní so svojím spoluvýhercom sa ale o Big Bank pokúšali už viackrát a od jeho pokorenia neboli ďaleko. „Manžel už niekoľkokrát správne uhádol štyri výhry domácich tímov výsledkom 3:1. Chýbal mu už iba jeden. Mne sa to ale podarilo.“ K triumfu jej však pomohlo aj poriadne kusisko šťastia. Veď posúďte sami. V súboji 2. slovenskej ligy Trnava B – Žiar/D. Ždaňa hrali hostia od 62. minúty o dvoch vylúčených hráčov menej. Rezerva Spartaka túto výhodu využila na strelenie jedného gólu. A ešte väčšie šťastie mala pri súboji Portugalského pohára. Domáca Covilha inkasovala gól, ktorý už nemal z hľadiska jej postupu do ďalšieho kola dôležitú rolu, v 95. minúte! Medzilaborčanke ale tento presný zásah priniesol obrovskú radosť z fantastickej výhry. „Nemrzí ma to, že sme dvaja. Práve naopak, som vďačná aj za to.“

nike-tiket-big-bank-9-2013-b-r654_res.jpg

Hrajte aj vy!

Ako vidíte, uspieť v hre Big Bank nie je až také náročné, ako si mnohí myslia. Stačí si podať tiket s presne šiestimi podujatiami z ponuky pre Big Bank, každé s tipom 1 a vkladom minimálne dve eurá. Ak uhádnete všetky, získavate bežnú výhru. Ak však navyše aspoň päť podujatí skončí výhrou mužstva uvedeného ako domáce 3:1, získavate navyše extra výhru – BIG BANK. Tak na čo ešte čakáte? Už od tohto pondelka sa hrá o ďalších 77 777 eur!

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?