Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Zuzana Kronerová stratila hlas

Zuzana Kronerová hrala bez slov. Nie, nevypadol jej text, len sa na chvíľu pripojila k nepočujúcim hercom z divadla Tiché iskry.

Zuzana Kronerová hrala bez slov. Nie, nevypadol jej text, len sa na chvíľu pripojila k nepočujúcim hercom z divadla Tiché iskry. Spolu odohrali krátku scénku z aktuálnej televíznej kampane priamo v Divadle Aréna. Táto mini hra prekvapila aj samotných divákov, ktorí prišli na úplne iné predstavenie. Herecký výkon diváci neodmenili potleskom, ale kývaním rúk nad hlavou. Tak sa totiž tlieska vo svete Nepočujúcich. Krátka scénka vznikla pri príležitosti Medzinárodného dňa Nepočujúcich, ktorý oslavujú Nepočujúci na celom svete poslednú septembrovú nedeľu.

Divadlo Aréna prispôsobuje viaceré svoje hry tak, aby im rozumeli aj ľudia so sluchovým postihnutím. Nepočujúci si môžu prísť pozrieť napríklad hry Boh masakra či Perfect days s titulkami. Divadlo do budúcnosti plánuje v spolupráci s Telekomom niektoré predstavenia aj posunkovať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.