Zuzana Kronerová stratila hlas

Zuzana Kronerová hrala bez slov. Nie, nevypadol jej text, len sa na chvíľu pripojila k nepočujúcim hercom z divadla Tiché iskry.

Zuzana Kronerová hrala bez slov. Nie, nevypadol jej text, len sa na chvíľu pripojila k nepočujúcim hercom z divadla Tiché iskry. Spolu odohrali krátku scénku z aktuálnej televíznej kampane priamo v Divadle Aréna. Táto mini hra prekvapila aj samotných divákov, ktorí prišli na úplne iné predstavenie. Herecký výkon diváci neodmenili potleskom, ale kývaním rúk nad hlavou. Tak sa totiž tlieska vo svete Nepočujúcich. Krátka scénka vznikla pri príležitosti Medzinárodného dňa Nepočujúcich, ktorý oslavujú Nepočujúci na celom svete poslednú septembrovú nedeľu.

Divadlo Aréna prispôsobuje viaceré svoje hry tak, aby im rozumeli aj ľudia so sluchovým postihnutím. Nepočujúci si môžu prísť pozrieť napríklad hry Boh masakra či Perfect days s titulkami. Divadlo do budúcnosti plánuje v spolupráci s Telekomom niektoré predstavenia aj posunkovať.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.