O2 mieri extra vysoko - prináša bonus na let do vesmíru!

O2 prináša výnimočnú a netradičnú ponuku v rámci Extra výhod pre svojich zákazníkov – kozmický bonus 10 000 USD na let do vesmíru. Zákazníci O2 ho môžu získať vďaka programu O2 Extra výhody a ponuky Barbette Affairs.

“O2 Extra výhody raketovo stúpli v obľúbenosti hneď po spustení a tak sme sa rozhodli ponúknuť niečo naozaj extra a možno aj trochu uletené. Medzi našimi 1,4 miliónmi zákazníkov nerobíme rozdiel, všetci sú pre nás extra a tak ak aj majú netradičné sny, pomôžeme im priblížiť sa k nim cez naše Extra výhody” uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

Čo čaká na vesmírnych turistov

V rámci bonusu 10.000 USD na účasť na vesmírnej expedícii v rámci Programu Founder budú mať prípadní záujemcovia nárok na komplexný balík, s ktorým bude o nich špeciálne postarané. Získajú v ňom aj letenku zo Slovenska do Kalifornie a spať aj s poistením, výcvik na lietadle Albatros L39 a extra tréning na centrifúge. Špeciálna cena kompletnej ponuky je 100.000 USD. Ponuku je možné využiť jeden krát za mesiac.

Vesmírna loď SXC jednoducho odlieta z rozšírenej vzletovej dráhy na kozmodróme, kde sa neskôr aj vráti. Počas jedného letu pocítia letci mohutný tlak aký poznajú už len piloti stíhačiek a Formule 1, prekonajú rýchlosť zvuku a vo výške takmer 60 km si začnú užívať parabolický let. Počas neho v niekoľkých minútach posádka zažije aj bezváhový stav. Lynx takto dosiahne eventuálne maximálnu hranicu až 103 km. Pri pristávacích manévroch zažije posádka preťaženie 4,5 G, ktoré trvá asi 10 až 20 sekúnd.  Po kĺzavom lete späť na zem v dĺžke trvania asi 15 minút (často nazývaný ako „plachtenie na krídlach anjela“) Lynx pristane v kozmodróme Curaçao jednoducho ako vesmírna loď. Celý let trvá takmer hodinu.

Ďalšie podrobnosti o expedícii je možné nájsť na stránke www.extravyhody.o2.sk

Ako si uplatniť výhodu

Pre získanie tohto kozmického bonusu stačí ísť na www.extravyhody.o2.sk, poslať bezplatnú SMS s kľúčovým slovom POLETIME na 99333 alebo využiť mobilnú aplikáciu Extra výhody.

Kozmickou rýchlosťou dostanete SMS so špeciálnym kódom. Tento kód je potrebné uviesť do poznámky vo formulári Barbette Travels.

Všetky informácie o programe nájdete aj na www.extravyhody.o2.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.