Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Deti, jeseň klope na dvere!

Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele.

Keď sa rok nachýli do svojho najfarebnejšieho obdobia, nikdy neviete, čo Vám nachystá počasie. Aby si Vaše ratolesti pri hraní a vyvádzaní mohli užívať poriadnu zábavu a zároveň boli vždy v teple, Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele. Nezabudnuteľné farby, pohodlné strihy a mäkké materiály. To všetko nájdete spolu s nočnou bielizňou pre malých dobrodruhov v najnovšej kolekcii od spoločnosti Tchibo.

obr1-r801_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

obr2-r219_res.jpg

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.