Utorok, 25. február, 2020 | Meniny má Frederik(a)

Deti, jeseň klope na dvere!

Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele.

Keď sa rok nachýli do svojho najfarebnejšieho obdobia, nikdy neviete, čo Vám nachystá počasie. Aby si Vaše ratolesti pri hraní a vyvádzaní mohli užívať poriadnu zábavu a zároveň boli vždy v teple, Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele. Nezabudnuteľné farby, pohodlné strihy a mäkké materiály. To všetko nájdete spolu s nočnou bielizňou pre malých dobrodruhov v najnovšej kolekcii od spoločnosti Tchibo.

obr1-r801_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

obr2-r219_res.jpg

Do VIVO! Bratislava zavítala doba kamenná

Do VIVO! Bratislava príde koncom februára interaktívna vzdelávacia výstava pre deti Doba kamenná.

Doba kamenná vo VIVO! Bratislava

Fixný výnos teraz až do 8 % ročne

V Proxente sa výška výnosu mení podľa výšky a dĺžky investície a podľa typu cenného papiera.

Postarajte sa o to, aby s vaším autom neodišiel nikto iný

Neprekonaný VAM systém vám namontujú už aj na pobočke v Lemešanoch.