Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Deti, jeseň klope na dvere!

Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele.

Keď sa rok nachýli do svojho najfarebnejšieho obdobia, nikdy neviete, čo Vám nachystá počasie. Aby si Vaše ratolesti pri hraní a vyvádzaní mohli užívať poriadnu zábavu a zároveň boli vždy v teple, Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele. Nezabudnuteľné farby, pohodlné strihy a mäkké materiály. To všetko nájdete spolu s nočnou bielizňou pre malých dobrodruhov v najnovšej kolekcii od spoločnosti Tchibo.

obr1-r801_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

obr2-r219_res.jpg

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.