Deti, jeseň klope na dvere!

Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele.

Keď sa rok nachýli do svojho najfarebnejšieho obdobia, nikdy neviete, čo Vám nachystá počasie. Aby si Vaše ratolesti pri hraní a vyvádzaní mohli užívať poriadnu zábavu a zároveň boli vždy v teple, Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele. Nezabudnuteľné farby, pohodlné strihy a mäkké materiály. To všetko nájdete spolu s nočnou bielizňou pre malých dobrodruhov v najnovšej kolekcii od spoločnosti Tchibo.

obr1-r801_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

obr2-r219_res.jpg

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018