Deti, jeseň klope na dvere!

Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele.

Keď sa rok nachýli do svojho najfarebnejšieho obdobia, nikdy neviete, čo Vám nachystá počasie. Aby si Vaše ratolesti pri hraní a vyvádzaní mohli užívať poriadnu zábavu a zároveň boli vždy v teple, Tchibo Vám tento týždeň prináša oblečenie pre malé i veľké deti, ktoré obstojí pri každej akcii a vyzerá skvele. Nezabudnuteľné farby, pohodlné strihy a mäkké materiály. To všetko nájdete spolu s nočnou bielizňou pre malých dobrodruhov v najnovšej kolekcii od spoločnosti Tchibo.

obr1-r801_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

obr2-r219_res.jpg

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé