ENGO Group začala stavať prvé ihrisko pre FIFA World Cup 2018!

Slovenská firma ENGO práve odštartovala výstavbu futbalového ihriska štadióna KAZAN ARENA! Bude to prvé ihrisko v Rusku, na ktorom bude inštalovaný najmodernejší drenážno ventilačný systém ISASS.

KAZAN ARENA, tento  ikonický štadión bol naprojektovaný firmou Populous (renomovaná firma, ktorá má za sebou množstvo projektov športových štadiónov, biznis centier a podobných multifunkčných arén) a je prvým postaveným štadiónom pre Majstrovstvá sveta FIFA World Cup 2018 ktorých organizátorom  je Ruská Federácia.

Kazan Arena bola dejiskom otváracieho ceremoniálu, ako aj ukončenia letnej univerziády Summer Universiade  v lete 2013 – čo potvrdzuje status mesta Kazan, ako jedného z najšportovejších miest na svete.

Práca v Kazani nie je pre našu firmu nová – od roku 2012 inštalujeme závlahu na golfovom projekte Kazan Golf Club, projektovanom legendárnym architektom Peterom Harradine.

Náš kontrakt zahŕňa nielen výstavbu futbalového ihriska, ale aj dodávku techniky, prisvetlovacích lámp a ochranných pokrytí pre ihrisko – čo len zvýrazňuje  potrebu multifunkčnosti moderných arén.

Toto ihrisko bude prvým v Rusku, na ktorom budeme inštalovať najmodernejší drenážno-ventilačný systém ISASS. Táto technológia umožňuje nielen zabezpečiť dostatočnú teplotu pre pestovanie trávnika aj v zimných mesiacoch – ale dokáže maximálne efektívnym vákuovým spôsobom odstraňovať nadbytočnú vodu z profilu ihriska.

Technológia ISASS bola prijatá organizáciou FIFA ako štandard pre moderné arény po známom prípade počas EURO2012 v ukrajinskom Donecku, kedy zachránila odohratie zápasu Ukrajina:Francúzsko počas extrémnej prietrži mračien.

Kazan Arena  bude po ukončení našich prác domovským stánkom fotbalového klubu Rubin Kazaň.

O priebehu prác Vás budeme priebežne informovať na našich webových stránkach www.engo.sk

ČÍTAJTE AJ O NAŠOM MINULOM ÚSPEŠNOM PROJEKTE:

Rekonštrukcia štadióna FC Zenit Petrohrad úspešne dokončená! Hral sa prvý zápas...
Fotogaléria z priebehu rekonštrukčných prác

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?