Máňuška prepísala históriu vesmírneho letectva

Gagarin, Bella, Lajka a teraz už aj O2 maňuška na zozname letcov vo vesmíre.

Gagarin, Bella, Lajka a teraz už aj O2 maňuška na zozname letcov vo vesmíre. Nový kozmický bonus od O2 v rámci Extra výhod odštartoval historicky prvý let maňušky do stratosféry.

O2 bábka sa dostala až do výšky 35 kilometrov. Jej vzrušujúci let si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

Kozmický bonus od O2 na let do vesmíru

Netradičnú ponuku v rámci Extra výhod prináša O2 pre svojich zákazníkov – kozmický bonus 10 000 USD na let do vesmíru. Môžu ho získať vďaka programu O2 Extra výhody a ponuky Barbette Affairs.

“O2 Extra výhody raketovo stúpli v obľúbenosti hneď po spustení a tak sme sa rozhodli ponúknuť niečo naozaj extra a možno aj trochu uletené. Medzi našimi 1,4 miliónmi zákazníkov nerobíme rozdiel, všetci sú pre nás extra a tak ak aj majú netradičné sny, pomôžeme im priblížiť sa k nim cez naše Extra výhody” uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

Čo čaká na vesmírnych turistov

V rámci bonusu 10.000 USD na účasť na vesmírnej expedícii v rámci Programu Founder budú mať prípadní záujemcovia nárok na komplexný balík, s ktorým bude o nich špeciálne postarané. Získajú v ňom aj letenku zo Slovenska do Kalifornie a spať aj s poistením, výcvik na lietadle Albatros L39 a extra tréning na centrifúge. Špeciálna cena kompletnej ponuky je 100.000 USD. Ponuku je možné využiť jeden krát za mesiac.

Ďalšie podrobnosti o expedícii je možné nájsť na stránke www.extravyhody.o2.sk

Ako si uplatniť výhodu

Pre získanie tohto kozmického bonusu stačí ísť na www.extravyhody.o2.sk, poslať bezplatnú SMS s kľúčovým slovom POLETIME na 99333 alebo využiť mobilnú aplikáciu Extra výhody.

Kozmickou rýchlosťou dostanete SMS so špeciálnym kódom. Tento kód je potrebné uviesť do poznámky vo formulári Barbette Travels.

Všetky informácie o programe nájdete aj na www.extravyhody.o2.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.