Jesenné nové trendy vo svete kúpeľní

Na jeseň sa príroda zaodeje do nových farieb a spolu ňou prebiehajú posledné stavebné práce, pri ktorých aj vy môžete vymódiť Váš domov do nového šatu.

Na jeseň sa príroda zaodeje do nových farieb a spolu ňou prebiehajú posledné stavebné práce, pri ktorých aj vy môžete vymódiť Váš domov do nového šatu. Vrámci trendu kameňa , ktorý kraľuje tento rok sa vyskytujú postupne aj novinky v rôznych cenových variantoch tohto štýlu.  Od najprepracovanejších verných kópii rôznych prírodných kameňov, ktoré bývajú vo viacerých povrchových úpravách v závislosti od použitia materiálu a sú v obľube ako rektifikované- čiže rezané tak aby bola škára medzi jednotlivými kusmi čo najmenšia až po jednoduché prevedenia v obľúbenom formáte 30x60.

Toto obdobie môžeme využiť aj na menšie rekonštrukcie alebo  jednoduché projekty, kde odporúčame navštíviť náš K.R.T. OUTLET, ktorého heslom sú ceny za pusu. Prídu si tam na svoje zrejme všetci, pretože v značkovej sanite ale aj pri výpredaji španielskych obkladov sa zľavy pohybujú až do 70%.

Na jeseň však už štandardne prebieha svetová výstava v Taliansku- Cersaie. Tá vytvára diktát módy pre kúpeľne na rok 2014. Aká bola? Niekto hlásal príchod farbičiek, iný zotrvačnosti v naturalistických farbách kúpeľní  a nekonečné vymoženosti technických vlastností sanity a kúpeľňového nábytku.  My sme sa na Cersaie boli pozrieť. Farbičky sú stále out.  Zo všetkých stánkov sa na nás valili imitácie prírodného materiálu. Ak si niekto myslel že drevitejšie drevo, kamenistejší kameň alebo mramorovejší mramor v kachličkách nenájde tak sa mýlil. Trend obrovských formátov od 80x80 až po 2 metrové laty bol viditeľný všade. Mozaiky našli svoje nové uplatnenie ako emočné steny s použitím 3D vystupujúceho efektu. Chuťovky uzatváral marrakech design. U nás asi ťažšie nevyužiteľný, no v prímorských štátoch zjavne obľúbený štýl.

Aj trendy z aktuálnej Cersaie budeme zahŕnať do výberu produktového portfólia pre budúci rok a to nielen pre katalógy K.R.T. ale aj vytvorením inšpirácií v kójach pre samotných zákazníkov. Ak sa už neviete dočkať, príďte sa pozrieť a inšpirovať už dnes do nášho kúpeľňového štúdia K.R.T. v Liptovskom Mikuláši , kde už i dnes nájdete štýlové kóje z moderných materiálov a trendov.

Ak riešite otázku bývania ako takého, nemusíte sa u nás inšpirovať len kúpeľňami. Nájdete tipy a trendy v obkladoch a dlažbách pre celý interiér. Navyše sa K.R.T. sa spolupodieľa na projekte Dom za cenu bytu v Liptovskom Mikuláši v mestskej časti Palúdzka. Dúfame, že tento projekt pomôže s bývaním i mladým rodinám a že takto prispejeme k skvalitneniu života a bývania na Liptove.

krt2-r756_res.jpg

krt1-r896_res.jpg

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.