Arminova liga fanúšikov hľadá najlepšie fankluby Slovenska

Pozitívna emócia, ktorá dokáže zjednotiť Slovensko v čase „fandenia“ slovenským športovcom, je to, čo nás spája a robí z nás hrdých lokálpatriotov. Milovníci športu na Slovensku dokážu pravidelne fandiť svojmu obľúbenému tímu aj napriek tomu, že nehrá na svetových šampionátoch. Ambíciu združiť najlepšie fankluby Slovenska má „Arminova liga fanúšikov“, jedinečný projekt, ktorý štartuje svoj prvý ročník.

„Šport, ako taký, sa teší na Slovensku veľkej popularite - od futbalu, hokeja, basketbalu, cez hádzanú, volejbal až po individuálne športové disciplíny. Máme tu skvelých fanúšikov, ktorí  s nadšením a oddanosťou dokážu povzbudzovať svoj obľúbený tím bez ohľadu na to, v akej lige sa družstvo nachádza. Do popredia sa však doteraz vždy dostal len samotný športový klub. Prichádzame preto s unikátnym projektom Arminovej ligy fanúšikov, prostredníctvom ktorého chceme spopularizovať a vyzdvihnúť aj samotné fankluby,“ vysvetľuje Martin Michalica, koordinátor projektu, a dodáva: „Armin Stark Fernet totiž rozumie potrebám svojich konzumentov a vďaka svojmu dominantnému dizajnu, ako aj impozantnému mužnému charakteru s nimi zdieľa ich vášeň. Prináša projekt na mieru šitý ich potrebám a zároveň k nim prichádza s rituálom, do ktorého sa zamiluje každý pravý športový fanúšik. Fankluby tak budú môcť pre zmenu demonštrovať svoju zapálenosť a angažovanosť aj vo forme hlasovania. Snažíme sa vybudovať komunitu fanklubov, ktorá ich bude združovať pod jednou spoločnou platformou a zároveň im umožní aj interaktívnu komunikáciu. Vytvoríme tak pozitívny kult fanúšika, ktorý je v zahraničí okrem samotných hráčov považovaný za ten najdôležitejší článok reťazca.“

Pre 12 fanklubov s najvyšším počtom hlasov je pripravených veľa atraktívnych cien. Víťazný fanklub navyše získa víkendový pobyt pre 10 osôb v Hoteli Termál vo Vyhniach. Armin Stark Fernet získajú nielen víťazné fankluby, ale aj 139 víťazov spomedzi hlasujúcich, ktorí budú môcť dať svojim favoritom hlas do  29.11. 2013. Hlasovať bude možné formou hlasovacích kupónov uverejnených v týždenníkoch MY a denníkoch Korzár. Navyše, ak si hlasujúci počas súťaže predplatí ročne jeden z titulov MY alebo štvrťročne denník Korzár, získa pre svoj fanklub ako bonus 50 hlasov.

Viac informácií o projekte nájdete na www.arminovaliga.sk a na facebook fan page https://www.facebook.com/arminovaliga.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana