Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Dražba – prvý krok k novému bývaniu

Oplatí sa začať hľadať informácie o prebiehajúcich dražbách?

Hypotéka, stavebné sporenie či dedičstvo, nie sú jedinými spôsobmi, ako získať vysnívanú nehnuteľnosť. Čoraz bežnejším spôsobom je kúpiť nehnuteľnosť na dražbe. Hlavnými dôvodmi, prečo sa zúčastniť dražby je stále sa zvyšujúca ponuka nehnuteľností a výhodnejšie ceny nehnuteľností v porovnaní s realitnými kanceláriami. Na dražbe môžete získať nehnuteľnosť neraz za lepšiu cenu , než je jej reálna cena na trhu a hlavne cena je konečná (vrátane zápisu do katastra nehnuteľností).

Oplatí sa preto začať hľadať informácie o prebiehajúcich dražbách, určite nájdete nehnuteľnosť za skutočne atraktívnu cenu. Širokú ponuku bytov, novostavieb, rodinných domov, luxusných domov, chát či chalúp vo všetkých krajoch Slovenska nájdete aj na portáli www.drazobnaspolocnost.sk. Ceny nehnuteľností pritom začínajú na sume 5.000,- EUR.

Zo všetkých ponúk vyberáme:

Popis nehnuteľnosti

Vyvolávacia cena

ponuka č.1

3 - izb. byt na 11.p.
Mánesovo nam. 3,
BA -Petržalka

84 000 €
 ponuka č.2

4 - izb. byt na 3.p.
Vajanského ul. 10,
Stupava

118 000 €

ponuka č.3   Rodinný dom, s.č.1477
pozemok 506 m2
Veľké Úľany, okres Galanta

85 000 €

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslach 02/59490111, 02/59490120

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.