Dražba – prvý krok k novému bývaniu

Oplatí sa začať hľadať informácie o prebiehajúcich dražbách?

Hypotéka, stavebné sporenie či dedičstvo, nie sú jedinými spôsobmi, ako získať vysnívanú nehnuteľnosť. Čoraz bežnejším spôsobom je kúpiť nehnuteľnosť na dražbe. Hlavnými dôvodmi, prečo sa zúčastniť dražby je stále sa zvyšujúca ponuka nehnuteľností a výhodnejšie ceny nehnuteľností v porovnaní s realitnými kanceláriami. Na dražbe môžete získať nehnuteľnosť neraz za lepšiu cenu , než je jej reálna cena na trhu a hlavne cena je konečná (vrátane zápisu do katastra nehnuteľností).

Oplatí sa preto začať hľadať informácie o prebiehajúcich dražbách, určite nájdete nehnuteľnosť za skutočne atraktívnu cenu. Širokú ponuku bytov, novostavieb, rodinných domov, luxusných domov, chát či chalúp vo všetkých krajoch Slovenska nájdete aj na portáli www.drazobnaspolocnost.sk. Ceny nehnuteľností pritom začínajú na sume 5.000,- EUR.

Zo všetkých ponúk vyberáme:

Popis nehnuteľnosti

Vyvolávacia cena

ponuka č.1

3 - izb. byt na 11.p.
Mánesovo nam. 3,
BA -Petržalka

84 000 €
 ponuka č.2

4 - izb. byt na 3.p.
Vajanského ul. 10,
Stupava

118 000 €

ponuka č.3   Rodinný dom, s.č.1477
pozemok 506 m2
Veľké Úľany, okres Galanta

85 000 €

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslach 02/59490111, 02/59490120

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018