Metlife Amslico flexibilne reaguje na zníženie technickej úrokovej miery

S produktmi Metlife Amslico zostane zachovaná úroková miera po celú dobu trvania poistenia

Bratislava 8. októbra - Slováci, ktorí si plánujú uzatvoriť kapitálové životné poistenie, by sa mali poponáhľať. Už len do konca roka bude možné uzatvoriť poistenie s garantovanou technickou úrokovou mierou vo výške 2,5 percenta, keďže Národná banka Slovenska od 1. januára znižuje jej výšku na úroveň maximálne 1,9 percenta.

MetLife Amslico, najväčšia poisťovňa zameraná primárne na životné poistenie, ponúka riešenie a prichádza na trh s dvomi novinkami, ktoré zabezpečia klientom garanciu 2,5 percenta počas celej poistnej doby, teda napríklad až na 30 rokov.

MetLife Amslico flexibilne reaguje na budúcoročné zmeny prostredníctvom produktu GARANCIA PLUS - Poistenie pre prípad smrti alebo dožitia. Ide o bežne platené kapitálové životné poistenie pre prípad smrti alebo dožitia, s technickou úrokovou mierou 2,5 percenta ročne počas celej poistnej doby. Nakoľko poistenie GARANCIA PLUS predstavuje poistenie so sporivou zložkou, rieši aj finančnú neistotu v budúcnosti, pretože treba myslieť aj na obdobie, keď už nie sme aktívne zárobkovo činní, ale chceme si zachovať životnú úroveň, na ktorú sme boli zvyknutí. Klienti, ktorí preferujú stabilitu a garanciu výnosov, majú prostredníctvom tohto produktu možnosť zabezpečiť si kombinovanú ochranu jednoduchým spôsobom do konca roka omnoho lacnejšie.

Ďalší produkt, reflektujúci na aktuálnu situáciu, je pripoistenie V.I.P. PRÉMIA. Ide o jednorazovo platené pripoistenie pre prípad smrti alebo dožitia. Jedinečnosť tohto pripoistenia spočíva v tom, že prostriedky klienta sa garantovane zhodnocujú 2,5 percentami počas celej poistnej doby, ktorá môže byť až 30 rokov. Klient určí osobu, ktorej budú prostriedky vyplatené v prípade jeho smrti alebo na konci pripoistenia. Daň z príjmu sa na rozdiel od niektorých iných foriem zhodnotenia prostriedkov platí až na konci.

Poisťovňa MetLife Amslico, ktorej v súčasnosti dôveruje 450.000 klientov, vykázala za minulý rok hrubý predpis poistného vo výške 120,5 milióna eur, čo je v porovnaní s rokom predchádzajúcim nárast o jedno percento. Spoločnosť zároveň dosiahla čistý zisk vo výške viac ako 18,7 milióna eur. Výška hrubého zisku predstavovala čiastku 23,65 milióna eur a vlastné imanie navýšila v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 12 percent na 147 miliónov eur. Spoločnosť mala za minulý rok viac ako 10-percentný podiel na trhu životného poistenia. Podľa zdrojov Slovenskej asociácie poisťovní (SLASPO) jej tým patrí celkovo tretia priečka zo všetkých 22 poisťovní združených v asociácii.

Spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu od decembra 1995 a odvtedy ani raz nevykázala stratu. Patrí dlhodobo medzi najziskovejšie poisťovne. Poisťovňa bola v poslednom ročníku ekonomického týždenníka Trend opätovne ocenená ako Poisťovňa roka.

Materská spoločnosť MetLife Amslico - MetLife Inc. je globálnym lídrom v poskytovaní poistenia, dôchodkového zabezpečenia a poistných produktov pre zamestnancov. Svoje služby poskytuje 90 miliónom klientov. Prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek má MetLife vedúce postavenie v Spojených štátoch amerických, Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Ďalšie informácie sú dostupné na stránke www.metlifeamslico.sk

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.