Cenové ponuky raz, dva, tri

Spoločnosť TABI Corp, s.r.o. uviedla na trh aktualizovanú verziu populárneho obchodného softvéru Offeris. Už nemusíte nič inštalovať, pretože tento šikovný softvér bude jednoducho fungovať vo vašom internetovom prehliadači.

Offeris je určený malým a stredným podnikateľom, ktorí hľadajú intuitívny a cenovo dostupný softvér na tvorbu cenových ponúk, objednávok a faktúr. Offeris takisto ponúka množstvo užitočných modulov, ktoré monitorujú váš progres a uľahčujú prácu. Najobľúbenejší zákaznícky modul slúži práve na tvorbu cenových ponúk.

Náš systém je vysoko konfigurovateľný a môže byť doslova šitý” na mieru. Ak potrebujete vytvoriť jednoduchú či komplexnú cenovú ponuku, tak vám vieme pomôcť. Môžeme preniesť celý váš produktový katalóg  a zrazu komplikovaná cenová ponuka je vyrobená po pár klikoch,” vraví Branislav Biskupič, ktorý navrhol tento prispôsobivý systém.

Niet divu, že systém našiel uplatnenie všade tam, kde treba vytvoriť cenovú ponuku rýchlo, precízne a profesionálne. Offeris nájdete v poradenstve, gastronómii, vo výrobných firmách a momentálne sa stáva osvedčeným nástrojom pre predajcov služieb.

S Offerisom eliminujete chyby, budete organizovaný, a vlastne budete mať všetko pod jednou strechou. Zrazu zistite, že všetko do seba zapadá a vytvorenie cenovej ponuky, objednávky, či faktúry bude hračka. Offeris ponúka flexibilné riešenia pre vašu firmu. Uľahčíte si život, urýchlite predajný cyklus a zefektívnite si prácu. Viac informácii nájdete na web stránke www.oferris.com

Nové komorné bývanie v Karlovke? Karlove

Nový obytný dom Karlove na Hudecovej ulici ponúkne unikátne bývanie v stabilizovanej časti Karlovej Vsi.

Spoznáte týchto 11 filmov, v ktorých sa objavil McDonald’s?

Niektoré su notoricky známe a niektoré vám dajú zabrať.

Nepýtajte od lekára antibiotiká pri chrípke či nádche

Takmer milión balení antibiotík "pojedli" vlani Slováci pri ochoreniach, na ktoré tieto lieky nezaberajú.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Alojza Kračinovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 4. vydanie.