Tchibo – Prebehnite s nami jeseňou

S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá.

Každé ročné obdobie má svoje čaro, to jesenné však so sebou prináša aj výzvy. S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá. S pestrou paletou oblečenia s reflexnými prvkami, šikovnými pomôckami pre Váš indoorový alebo outdoorový tréning budete vybavení zdolávať nielen výzvy počasia ale aj tie, čo si stanovíte sami.

obrazok1-r482_res.jpg

IBA DNES, v stredu 9. 10. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

obrazok2-r280_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?