Tchibo – Prebehnite s nami jeseňou

S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá.

Každé ročné obdobie má svoje čaro, to jesenné však so sebou prináša aj výzvy. S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá. S pestrou paletou oblečenia s reflexnými prvkami, šikovnými pomôckami pre Váš indoorový alebo outdoorový tréning budete vybavení zdolávať nielen výzvy počasia ale aj tie, čo si stanovíte sami.

obrazok1-r482_res.jpg

IBA DNES, v stredu 9. 10. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

obrazok2-r280_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018