Tchibo – Prebehnite s nami jeseňou

S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá.

Každé ročné obdobie má svoje čaro, to jesenné však so sebou prináša aj výzvy. S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá. S pestrou paletou oblečenia s reflexnými prvkami, šikovnými pomôckami pre Váš indoorový alebo outdoorový tréning budete vybavení zdolávať nielen výzvy počasia ale aj tie, čo si stanovíte sami.

obrazok1-r482_res.jpg

IBA DNES, v stredu 9. 10. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

obrazok2-r280_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé