Tchibo – Prebehnite s nami jeseňou

S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá.

Každé ročné obdobie má svoje čaro, to jesenné však so sebou prináša aj výzvy. S najnovšou kolekciou vysoko funkčného športového oblečenia Tchibo zdoláte všetky výzvy, ktoré Vám vrtošivé počasie prichystá. S pestrou paletou oblečenia s reflexnými prvkami, šikovnými pomôckami pre Váš indoorový alebo outdoorový tréning budete vybavení zdolávať nielen výzvy počasia ale aj tie, čo si stanovíte sami.

obrazok1-r482_res.jpg

IBA DNES, v stredu 9. 10. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia DOPRAVA ZADARMO! Vychutnajte si nakupovanie s doručením až k Vám domov – bez poštovného! Platí iba tento jeden deň.

obrazok2-r280_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom