Ktorá lízingová spoločnosť rastie v čase prepadu a prečo?

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v prvej polovici roku 2013 prepadol o 5,9 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o.

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v prvej polovici roku 2013 prepadol o 5,9 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o. dosiahla takmer
3-percentný medziročný rast
v obstarávacej hodnote financovaných predmetov. VB Leasing SK oslovuje nielen nových klientov, ale rastúce
čísla dosahuje najmä vďaka spokojnosti a lojálnosti súčasných zákazníkov.

V prvom polroku 2013 bolo uzavretých takmer 2 tisíc zmlúv o financovaní hnuteľného majetku v celkovej obstarávacej hodnote takmer 48 miliónov eur (cena uvádzaná bez DPH). Peter Demmer,  konateľ spoločnosti VB Leasing SK vysvetľuje rastové čísla v čase prepadu trhu slovami: „Základný kameň nášho úspechu sme položili pred takmer dvadsiatimi rokmi a dali sme si za cieľ kvalitné produkty a rýchle služby. Vážime si dlhodobé partnerstvá a vzťahy so zmluvnými partnermi aj zákazníkmi. Túto firemnú stratégiu uplatňujeme na slovenskom trhu nepretržite a vďaka tomu máme zdravé portfólio klientov.“

Dominantnou stránkou VB Leasing SK je financovanie osobných úžitkových automobilov, ktoré tvoria viac ako 62 percent objemu podpísaných zmlúv.

Sila a úspech VB Leasing SK je postavená na skúsenostiach a pozícii spoločnosti ako nezávislého hráča na trhu, pričom poskytuje financovanie pre všetky automobilové značky áut na trhu.  Ako člen skupiny VB - Leasing International Group so sídlom vo Viedni a s pobočkami v ôsmich krajinách sa dokáže opierať o silu a skúsenosti celej finančnej skupiny. V súčasnosti spravuje spoločnosť viac ako 12 tisíc aktívnych zmlúv o financovaní. Najčastejšiu doplnkovou službou okrem financovania je zákonné a havarijné poistenie.

*Zdroj: Asociácia lízingových spoločností SR, report za prvý polrok 2013, porovnanie celkového objemu obchodov, segment hnuteľné veci

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“