Ktorá lízingová spoločnosť rastie v čase prepadu a prečo?

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v prvej polovici roku 2013 prepadol o 5,9 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o.

Zatiaľ čo sa slovenský lízingový trh v prvej polovici roku 2013 prepadol o 5,9 percenta*, spoločnosť VB LEASING SK, spol. s r.o. dosiahla takmer
3-percentný medziročný rast
v obstarávacej hodnote financovaných predmetov. VB Leasing SK oslovuje nielen nových klientov, ale rastúce
čísla dosahuje najmä vďaka spokojnosti a lojálnosti súčasných zákazníkov.

V prvom polroku 2013 bolo uzavretých takmer 2 tisíc zmlúv o financovaní hnuteľného majetku v celkovej obstarávacej hodnote takmer 48 miliónov eur (cena uvádzaná bez DPH). Peter Demmer,  konateľ spoločnosti VB Leasing SK vysvetľuje rastové čísla v čase prepadu trhu slovami: „Základný kameň nášho úspechu sme položili pred takmer dvadsiatimi rokmi a dali sme si za cieľ kvalitné produkty a rýchle služby. Vážime si dlhodobé partnerstvá a vzťahy so zmluvnými partnermi aj zákazníkmi. Túto firemnú stratégiu uplatňujeme na slovenskom trhu nepretržite a vďaka tomu máme zdravé portfólio klientov.“

Dominantnou stránkou VB Leasing SK je financovanie osobných úžitkových automobilov, ktoré tvoria viac ako 62 percent objemu podpísaných zmlúv.

Sila a úspech VB Leasing SK je postavená na skúsenostiach a pozícii spoločnosti ako nezávislého hráča na trhu, pričom poskytuje financovanie pre všetky automobilové značky áut na trhu.  Ako člen skupiny VB - Leasing International Group so sídlom vo Viedni a s pobočkami v ôsmich krajinách sa dokáže opierať o silu a skúsenosti celej finančnej skupiny. V súčasnosti spravuje spoločnosť viac ako 12 tisíc aktívnych zmlúv o financovaní. Najčastejšiu doplnkovou službou okrem financovania je zákonné a havarijné poistenie.

*Zdroj: Asociácia lízingových spoločností SR, report za prvý polrok 2013, porovnanie celkového objemu obchodov, segment hnuteľné veci

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.