Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Ako hviezdy bojujú s akné? Inšpirujte sa!

Akné si nevyberá. Trápi nielen bežných smrteľníkov, ale aj známe celebrity. Ale známe osobnosti poznajú recept ako sa efektívne a rýchlo zbaviť akné. Odkukajte ich tajné triky a budete sa môcť pochváliť bezchybnou pleťou.

smeskclanek490x90pxa-r104_res.jpg

Tajné triky celebrít: Zbavte sa akné raz a navždy!

Známe osobnosti majú svoju tvár pod neustálym dohľadom, každú nedokonalosť pleti zachytia všadeprítomní fotografi. Starostlivosť, ktorú si doprajú celebrity, si môžete dopriať aj vy! S niekoľkými  jednoduchými trikmi budete mať pleť ako zo žurnálu a na akné môžete konečne zabudnúť.

Trik č. 1: Doprajte svojej pleti to, čo potrebuje

Aknózna pleť si vyžaduje dôkladnú starostlivosť. Pleť je potrebné pravidelne čistiť špeciálnymi prípravkami určenými pre boj s akné. Problematické miesta by mali byť pravidelne čistené, vyživované a regenerované.

Tip: Nemusíte zložito skúmať zloženie všetkých prípravkov – urobili sme to za vás! Prípravky Leciderm Akné sú špeciálne vyvinuté k starostlivosti o aknóznu pleť.

Trik č. 2: Zabudnite na alkohol!

Samozrejme, nikto vás neodrádza od pohára vína, ktorý vám večer zdvihne náladu. Rozhodne ale vynechajte alkohol zo starostlivosti o pleť. Alkohol nielenže neprospieva akné, ale naviac pleť vysušuje. Pokožka môže na nadmernú vysušenosť reagovať zvýšenou produkciou mazu, ktorá spôsobuje zhoršenie akné.

Tip: Väčšina čistiacich toník obsahuje alkohol. Toniká Leciderm Akné sú bez alkoholu a sú určené práve k čisteniu pleti, ktorú trápi akné.

smeskclanek490x90pxb-r512_res.jpg

Trik č. 3: Zbavte sa bakterií

Baktérie môžu na pleti spôsobiť poriadnu neplechu. Zbavte sa ich a spoločne s nimi môžete dať zbohom aj nepríjemnému a nevzhľadnému akné. Kľúčom je užívanie antimikrobiálnych prípravkov. Vyskúšajte produkty Leciderm Akné, ktoré okrem antimikrobiálnych účinkov poskytnú aj hojivý efekt!

Tip: Kúpte si akýkoľvek produkt z radu Leciderm Akné a vyhrajte zájazd na koncert do Londýna! Súťažiť môžete tu.

Trik č. 4: Zistite pravdu o akné

O príčinách vzniku a o boji proti akné ste toho určite počuli dosť a dosť. Čoho by ste sa mali rozhodne vyvarovať? Nikdy si pupienky nevytláčajte! Vytláčanie pupienkov akné nezlepší – naopak! Počuli ste, že slnečné žiarenie má blahodarný efekt na aknóznu pleť? Určite nie! Slnečné lúče môžu stav vášho akné skôr zhoršiť.

Nechajte sa inšpirovať a pochváľte sa konečne bezchybnou pleťou!

Viac informácií získate na leciderm-akne.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.