Štvrtok, 24. október, 2019 | Meniny má Kvetoslava

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Nitry

Viete už, kde budete túto sezónu v Nitre plesať? Nechajte sa pozvať na Mestský charitatívny ples, ktorý sa uskutoční 24. januára 2014 v Estrádnej hale PKO! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Nitry a okolia – to je reprezentačný ples, ktorý každoročne organizuje mesto Nitra, humanitná spoločnosť Homo Nitriensis, Lions Club a Nadácia na pomoc onkologickým pacientom. Príďte sa zabaviť v spoločnosti osobností z kultúrneho a spoločenského života Nitry! O program sa postarajú tanečné a hudobné skupiny a korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete na miniatúrky Becherovky aj ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Nitrančanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.