Štvrtok, 25. apríl , 2019

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Nitry

Viete už, kde budete túto sezónu v Nitre plesať? Nechajte sa pozvať na Mestský charitatívny ples, ktorý sa uskutoční 24. januára 2014 v Estrádnej hale PKO! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Nitry a okolia – to je reprezentačný ples, ktorý každoročne organizuje mesto Nitra, humanitná spoločnosť Homo Nitriensis, Lions Club a Nadácia na pomoc onkologickým pacientom. Príďte sa zabaviť v spoločnosti osobností z kultúrneho a spoločenského života Nitry! O program sa postarajú tanečné a hudobné skupiny a korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete na miniatúrky Becherovky aj ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Nitrančanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.