Príďte si zaplesať s Becherovkou do Nitry

Viete už, kde budete túto sezónu v Nitre plesať? Nechajte sa pozvať na Mestský charitatívny ples, ktorý sa uskutoční 24. januára 2014 v Estrádnej hale PKO! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Nitry a okolia – to je reprezentačný ples, ktorý každoročne organizuje mesto Nitra, humanitná spoločnosť Homo Nitriensis, Lions Club a Nadácia na pomoc onkologickým pacientom. Príďte sa zabaviť v spoločnosti osobností z kultúrneho a spoločenského života Nitry! O program sa postarajú tanečné a hudobné skupiny a korunku výnimočnej noci nasadí dokonale vychladená Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete na miniatúrky Becherovky aj ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Nitrančanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.

Digitalizácia dokumentov firmám ušetrí nielen peniaze

Papierové dokumenty ovládajú nielen štátne úrady, ale i súkromné firmy, banky a iné inštitúcie.