Slovenské bary zabojovali o HAVANA trofej

Slovenský distribútor kubánskeho rumu Havana Club nechal v rámci lojalitného programu 10 slovenských podnikov súperiť nielen o štýlový skúter, no najmä o prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHEY

Prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY 2013 získa bar, ktorý počas aktivácie značky Havana svojim hosťom pripravil najlepší servis, atmosféru v štýle Havany, či ponúkol ochutnávky rumových koktailov a v konečnom dôsledku tak „vytočil“ najviac litrov slávneho kubánskeho rumu. Okrem trofeje sa víťaz bude môcť tešiť aj z originálnej výhry – obrandovaného skútru Havana Club ako vystrihnutého s rannej špičky hlavného mesta Kuby. Druhý a tretí najlepší podnik získa okrem kartónov rumu Havana obrandovaný trendový bycikel.

Do súťaže sa však nemohol zapojiť „hocijaký“ podnik. Súťažiacich vyberala odborná porota zložená zo zástupcov distribútora rumu Havana Club na Slovensku (spoločnosť Jan Becher Slovensko) a tiež renomovaní odborníci z oblasti mixológie a barovej kultúry. Šancu súťažiť o prestížny titul a možnosť poskytnúť svojim zákazníkom autentickú atmosféru a chuť Havany tak dostalo 10 vybraných barov:

Fashion Café, Košice

Espresso DK, Rimavská Sobota

Bodega de la Havana, Banská Bystrica

Bar Archive, Galanta

Steps Club, Trenčín

Lo Loco Bar, Piešťany

Raspberry Club, Trnava

Ernesto Bar, Nitra

Calabria Club, Bratislava

Casa de la Havana, Bratislava

Desiatku zapojených barov okrem toho v rámci exkluzívneho školenia navštívil renomovaný mixológ a barový publicista Alexander Mikšovic, ktorý barmanov zoznámil s príbehom značky Havana Club, ale aj naučil, ako s rumovým portfóliom v podniku pracovať, ako zákazníkovi nájsť ten najvhodnejší koktail či viesť profesionálne ochutnávky kubánskeho rumu.

Všetky novinky zo sveta Havana Club a už čoskoro aj meno víťaza HAVANA CLUB TROPHY 2013 sa dozviete na https://www.facebook.com/HavanaClubSlovensko.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.