Slovenské bary zabojovali o HAVANA trofej

Slovenský distribútor kubánskeho rumu Havana Club nechal v rámci lojalitného programu 10 slovenských podnikov súperiť nielen o štýlový skúter, no najmä o prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHEY

Prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY 2013 získa bar, ktorý počas aktivácie značky Havana svojim hosťom pripravil najlepší servis, atmosféru v štýle Havany, či ponúkol ochutnávky rumových koktailov a v konečnom dôsledku tak „vytočil“ najviac litrov slávneho kubánskeho rumu. Okrem trofeje sa víťaz bude môcť tešiť aj z originálnej výhry – obrandovaného skútru Havana Club ako vystrihnutého s rannej špičky hlavného mesta Kuby. Druhý a tretí najlepší podnik získa okrem kartónov rumu Havana obrandovaný trendový bycikel.

Do súťaže sa však nemohol zapojiť „hocijaký“ podnik. Súťažiacich vyberala odborná porota zložená zo zástupcov distribútora rumu Havana Club na Slovensku (spoločnosť Jan Becher Slovensko) a tiež renomovaní odborníci z oblasti mixológie a barovej kultúry. Šancu súťažiť o prestížny titul a možnosť poskytnúť svojim zákazníkom autentickú atmosféru a chuť Havany tak dostalo 10 vybraných barov:

Fashion Café, Košice

Espresso DK, Rimavská Sobota

Bodega de la Havana, Banská Bystrica

Bar Archive, Galanta

Steps Club, Trenčín

Lo Loco Bar, Piešťany

Raspberry Club, Trnava

Ernesto Bar, Nitra

Calabria Club, Bratislava

Casa de la Havana, Bratislava

Desiatku zapojených barov okrem toho v rámci exkluzívneho školenia navštívil renomovaný mixológ a barový publicista Alexander Mikšovic, ktorý barmanov zoznámil s príbehom značky Havana Club, ale aj naučil, ako s rumovým portfóliom v podniku pracovať, ako zákazníkovi nájsť ten najvhodnejší koktail či viesť profesionálne ochutnávky kubánskeho rumu.

Všetky novinky zo sveta Havana Club a už čoskoro aj meno víťaza HAVANA CLUB TROPHY 2013 sa dozviete na https://www.facebook.com/HavanaClubSlovensko.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?