Offeris CPQ - Softvér ktorý pomáha biznisom rásť

Offeris CPQ (Configure, Price, Quote) je softvér určený malým a stredným podnikateľom, ktorí hľadajú flexibilný a cenovo dostupný softvér na tvorbu cenových ponúk, objednávok a faktúr. Offeris tak isto ponúka ďalšie užitočné moduly ktoré urýchľujú prácu a skracujú predajný cyklus.

Konfigurácia (Configure)
Každá firma je iná a má rôznorodý sortiment ktorý sa môže časom meniť. Taktiež každá firma má iné požiadavky a predstavu akou formou chce komunikovať so svojou cieľovou skupinou. Ťažko nájdeme jedno riešenie pre všetkých. „Už pri počiatočnom vývoji sme dbali na to, aby bol Offeris vysoko konfigurovateľný a našiel uplatnenie v rôznych odvetviach. V dnešnej podobe náš systém môže byť doslova ušitý” na mieru každej spoločnosti ak jej nestačí základná verzia softvéru. “ hovorí Branislav Biskupič, „otec” systému Offeris.

Správa cien (Price)
Offeris si hravo poradí s jednoduchou ale aj komplexnou kalkuláciou cien produktov a služieb. Zabudnite na manuálne kalkulácie ceny. Používajte príslušné zľavy a prirážky.  Koordinujte tvorbu cien a ich zmeny naprieč rôznymi skupinami produktov.

Cenové ponuky (Quote)
„Žiaľ je to skutočnosť,  množstvo našich zákazníkov v minulosti tvorilo cenové ponuky doslova krvopotne v  Exceli.  Treba si uvedomiť, že tento program nebol vytvorený na tvorbu cenových ponúk ale pre analytické účely, takže aj preto vytváranie  jednoduchých cenových ponúk  zabralo hodiny. ” vraví Branislav Biskupič.  Softvér pre cenové ponuky je súčasť produktu Offeris  CPQ Small Business Solution. Vďaka jednoduchej tvorbe cenových ponúk znížite náklady, urýchlite predajný cyklus, zbavíte sa zbytočných chyb.

Offeris CPQ si môžete bezplatne otestovať a práve teraz získať za uvádzacie ceny. Ak ste malá firma a nemôžete si dovoliť drahé a komplexné riešenie za desaťtisíce Eur od veľkých korporácií tak možno práve náš program je to správne riešenie pre vašu firmu. Viac sa dozviete na www.offeris.som.

offeris - moduly

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.