Boli ste už nakupovať v nitrianskom Tchibe?

V obchodnej galérii Mlyny v Nitre otvorili už deviaty obchod TCHIBO na Slovensku. Obľúbené miesto plné lahodnej vône, kvalitnej kávy a vždy nových tipov je teraz navyše plné akcií na nákupy.

Nitra, 18. októbra 2013: V obchodnej galérii Mlyny bol včera slávnostne otvorený už deviaty TCHIBO obchod na Slovensku. Obľúbené miesto plné lahodnej vône, kvalitnej kávy a vždy nových tipov na skvelé nákupy je navyše do nedele 20. 10. 2013 plné akcií na nákupy, ktoré si rozhodne netreba nechať ujsť!

Foto: Tchibo obchod v OG Mlyny

tchibo nitra

Čo nájdete v obchode Tchibo? V prvom rade množstvo zľavových akcií na vybraný spotrebný tovar vo výške 20 %. Všetok tovar si môžete vyskúšať priamo v predajni, ochotný personál vám rád poradí a pomôže s výberom tých správnych veľkostí či doplnkov. Na milovníkov kvalitnej kávy na doma čakajú kávovary z rodinky Cafissimo so zľavou až 40 %. A predstaví sa aj aktuálna dizajnová novinka Tchibo Cafissimo PICCO za uvádzaciu cenu 49 Eur, ktorá sa zmestí do akéhokoľvek priestoru. To však stále nie je všetko – Tchibo teraz k nákupu praženej kávy ponúka druhú zadarmo. A akcie sú pripravené aj na kávovom bare, kde si môžete dopriať trošku oddychu s kávovými špecialitami a čerstvo napečenými koláčikmi od výmyslu chutí. Posaďte sa u nás a vychutnajte si nákupy úplne inak.

Pozrite sa, ako to vyzerá v novootvorenom Tchibo obchode v OG Mlyny Nitra:

Tchibo na prízemí OG Mlyny ponúka okrem príjemnej atmosféry aj priestor na spoločné posedenie s kompletným kávovým občerstvením. Zároveň si môžete každý týždeň vyberať z novej kolekcie výrobkov spotrebného tovaru značky Tchibo, ktorú predstavujú v duchu motta „Každý týždeň nový svet“. Témy kolekcií sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú oblasti od vybavenia domácnosti a kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky, až po záhradu. Ďalšie užitočné informácie nájdete na stránke www.tchibo.sk a neprehliadnite ani facebookovskú stránku https://www.facebook.com/TchiboSlovensko.

Foto: priestory obchodu Tchibo

priestoru obchodu tchibo

Výrobky Tchibo môžete nájsť a zakúpiť si aj v internetovom obchode www.tchibo.sk. Na Slovensku je momentálne otvorených 9 Tchibo obchodov, a to v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark, Polus a Central, v obchodnej galérii Optima a Aupark v Košiciach, v žilinskom Auparku a najnovšie v OG Mlyny Nitra.

Na fotografii zľava: Tomáš Zahradník, riaditeľ obchodov CZ/SK, Ivana Marková, vedúca predajne a Milan Futera, manažér expanzie CZ/SK.

otváranie tchibo mlyny

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018