Ako znížiť náklady pri podnikaní

S programom O2 Moja Firma šetria podnikatelia náklady na mobilnú komunikáciu.

S programom O2 Moja Firma šetria podnikatelia náklady na mobilnú komunikáciu. Pri využití doplnkových balíkov môžu šetriť ešte viac.

Podnikatelia hľadajú v prvom rade efektívne riešenia pre svoju firmu. Okrem výhodného telefonovania k nim už neoddeliteľne patrí zálohovanie, manažovanie e-mailov alebo zisťovanie polohy áut. Aj preto O2 prináša pre svojich zákazníkov nielen program O2 Moja Firma, ale aj Biznis riešenia, ktorými chce uľahčiť život podnikateľov na Slovensku.

Úspory aj netradičný prístup

S programom O2 Moja Firma zákazníci platia len za to, čo naozaj využijú. Neplatia pritom žiadny mesačný poplatok a čím viac volajú, tým sa im to viac oplatí. Napríklad pri prevolaní viac ako 300 minút ich jedna minúta hovoru vyjde len na 0,06 eur. So stropom za volania, internet a správy však nezaplatia viac ako 44 €. Samozrejmosťou sú volania do celej EÚ za ceny ako doma. Dobré skúsenosti s programom O2 Moja Firma potvrdzuje aj Jakub Střeštík z Kika Nábytok Slovensko, s.r.o.: „V spoločnosti s takým veľkým počtom zamestnancov ani náklady na komunikáciu nie sú malou čiastkou. Teší nás kvalitný servis, ale presvedčila nás hlavne výhodná cena. Ušetrené peniaze sme radi investovali do zlepšenia našich služieb.

Viac ako 70 000 podnikateľov pozná výhody operátora O2. Napríklad HR Manager spoločnosti TSR Slovakia, s.r.o. Vladimíra Držková pri programe O2 Moja Firma oceňuje aj transparentnosť: „Nebavilo nás stále nachádzať skryté poplatky. Rozhodli sme sa prejsť do O2 práve kvôli transparentnosti. Nakoniec sme okrem lepšieho prehľadu dosiahli aj zníženie nákladov. A taká spolupráca poteší.“

Inovatívny prístup O2 podnikatelia oceňujú. Najnovším krokom týkajúci sa podnikateľov z dielne O2, ktorý si všimol aj Tomáš Maštalír je projekt Najlepšie služby. O2 na portáli www.najlepsiesluzby.sk podporuje hľadanie a hodnotenie najlepších poskytovateľov služieb na Slovensku zákazníkmi a zákazníčkami. „Naozaj ma príjemne prekvapil nový portál, kde hľadajú aj odmeňujú najlepšie služby a dávajú priestor tým, ktorým záleží na spokojných zákazníkoch a kvalite,“  hovorí známy herec o portáli.

o213bsn-tmwd1-2a5v53-biznar-r785_res.jpg

Biznis riešenia pre viac efektivity

K  programu O2 Moja Firma si môžu podnikatelia aktivovať ďalšie doplnkové služby, ktoré im uľahčujú podnikanie ešte viac. A navyše s nimi môžu ušetriť.

So službou O2 Car Control má napríklad zákazník komplexný prehľad o správe a manažmente vozového parku. Podnikateľ získava detailný prehľad o stave a prevádzke vozového parku, čo zase znamená ďalšie šetrenie nákladov. S cloudovým riešením od O2 zase môžu podnikatelia významne ušetriť na prevádzke a správe svojich platforiem, operačných systémov, či iných programov. Zákazník si v O2 objedná len požadovaný výpočtový výkon, ktorý potrebuje, takže platí len za to, čo naozaj využije.

O2 Biznis Mailom, ktorý je poskytovaný v Dátovom centre O2 je zabezpečná záloha dát a nepretržitá prevádzka, čím zákazník získa garanciu, že sa môže maximálne spoľahnúť na funkčnosť služby. Ďalej sa môžu podnikatelia s O2 rozhodnúť aj pre vzdialený prístup k ich ploche, mobilné dátové spojenie s kanceláriou, či virtuálny desktop.

Kompletné informácie o Biznis riešeniach od O2 nájdete na stránke www.o2.sk/pre-firmu/biznis-riesenia

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.