100.000.000 € (slovom sto miliónov)

Zaujíma Vás čo znamená to číslo? Ak áno? Prečítajte si nasledujúcich pár riadkov.

Dražobná spoločnosť, a.s., Bratislava pôsobí na trhu s dobrovoľnými dražbami vyše 10 rokov. Za toto obdobie jej pôsobnosti a existencie sa možno aj Vašou zásluhou podarilo úspešne vydražiť nehnuteľnosti za viac ako 100 000 000 eur. Toto číslo je určitým ukazovateľom dôvery a súčasne kvality práce, ktorú poskytujeme. Kvalita je reprezentovaná ďalšími a ďalšími prípadmi, ktoré dostávame zo strany navrhovateľov, ktoré rozširujú ponuku spoločnosti, ktorá k dnešnému dňu počíta okolo 500 unikátnych prípadov zväčša nehnuteľností. Okrem nehnuteľností ponúkame aj zaujímavé odobraté predmety leasingu, najmä technológie, ktoré môžu byť dobrým štartom pre začínajúcich podnikateľov.

Pridajte sa aj Vy k naším spokojným vydražiteľom.

Veď pre začiatok netreba veľa, stačí sa zúčastniť obhliadky, a následne dražby. Ak neveríte, vyskúšajte. Ak je potrebné, radi poradíme. Dražba nie je len pre majetných alebo vyvolených :) a dúfame, že každý si z našej ponuky na www.drazobnaspolocnost.sk vyberie. Posúďte sami:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

VYVOLÁVACIA CENA

ponuka č.1

Rodinný dom, s.č.34
pozemok 644 m2
Letničie, okres Skalica

34 100 €

ponuka č.2

3 - izb. byt na 3.p.
Komenského ul. 2,
Komárno

23 850 €

ponuka č.3   4 - izb. byt na 3.p.
Irkutská ul. 15,
KE - Nad jazerom

54 900 €

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslach 02/59490111, 02/59490120

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.