100.000.000 € (slovom sto miliónov)

Zaujíma Vás čo znamená to číslo? Ak áno? Prečítajte si nasledujúcich pár riadkov.

Dražobná spoločnosť, a.s., Bratislava pôsobí na trhu s dobrovoľnými dražbami vyše 10 rokov. Za toto obdobie jej pôsobnosti a existencie sa možno aj Vašou zásluhou podarilo úspešne vydražiť nehnuteľnosti za viac ako 100 000 000 eur. Toto číslo je určitým ukazovateľom dôvery a súčasne kvality práce, ktorú poskytujeme. Kvalita je reprezentovaná ďalšími a ďalšími prípadmi, ktoré dostávame zo strany navrhovateľov, ktoré rozširujú ponuku spoločnosti, ktorá k dnešnému dňu počíta okolo 500 unikátnych prípadov zväčša nehnuteľností. Okrem nehnuteľností ponúkame aj zaujímavé odobraté predmety leasingu, najmä technológie, ktoré môžu byť dobrým štartom pre začínajúcich podnikateľov.

Pridajte sa aj Vy k naším spokojným vydražiteľom.

Veď pre začiatok netreba veľa, stačí sa zúčastniť obhliadky, a následne dražby. Ak neveríte, vyskúšajte. Ak je potrebné, radi poradíme. Dražba nie je len pre majetných alebo vyvolených :) a dúfame, že každý si z našej ponuky na www.drazobnaspolocnost.sk vyberie. Posúďte sami:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

VYVOLÁVACIA CENA

ponuka č.1

Rodinný dom, s.č.34
pozemok 644 m2
Letničie, okres Skalica

34 100 €

ponuka č.2

3 - izb. byt na 3.p.
Komenského ul. 2,
Komárno

23 850 €

ponuka č.3   4 - izb. byt na 3.p.
Irkutská ul. 15,
KE - Nad jazerom

54 900 €

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslach 02/59490111, 02/59490120

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak