Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Ukončenie hlasovania odbornej poroty Zlatá minca 2013

Na zlataminca.sk je aktuálne zverejnený zoznam členov odbornej poroty súťaže finančných produktov Zlatá minca 2013.

Na  zlataminca.sk je aktuálne zverejnený zoznam členov odbornej poroty súťaže finančných produktov Zlatá minca 2013.

Odborná porota hlasovala do 8. októbra 2013. Ďalší týždeň prebiehalo notárske overovanie hlasov. Hlasy boli prijaté od 67 nezávislých finančných odborníkov, ekonomických novinárov, zástupcov vysokých škôl, spravodajských agentúr, ekonomických serverov, finančných sprostredkovateľov (agentov a poradcov), profesijných asociácií, spotrebiteľských združení, médií a spoločností realizujúcich prieskum trhu.

„Zástupcovia bánk a poisťovní samozrejme hlasovať nemôžu.“ hovorí Jiří Ščobák, organizátor a vyhlasovateľ súťaže Zlatá minca. „Okrem nich však boli oslovení všetci známi finanční odborníci zo Slovenska. Cieľom je, aby výsledky hlasovania odbornej poroty boli najlepšie možné.“

Každý hlasujúci vyberal tri najlepšie produkty v každej kategórii, v ktorej mal odborný názor. Výsledky v 29. produktových kategóriách a troch špeciálnych kategóriách budú vyhlásené 29. októbra na slávnostnom galavečere v bratislavskom hoteli Sheraton. Nasledujúci deň, 30. októbra, budú zverejnené na webe www.zlataminca.sk.

Organizátorom súťaže Zlatá minca je Media Project Agency, generálnym partnerom súťaže je OVB Allfinanz Slovensko.

O Zlatej minci
Zlatá minca je súťaž finančných produktov, ktorá sa na Slovensku koná od roku 2005. Primárnym cieľom súťaže je zorientovať verejnosť v ponuke bánk, poisťovní a ďalších finančných subjektov pôsobiacich na Slovensku. Oslovuje všetkých, ktorí sa zaujímajú o kvalitu finančných produktov a ich optimálny výber pre svoje požiadavky a potreby. Pre finančné spoločnosti pôsobiace na slovenskom finančnom trhu poskytuje Zlatá minca príležitosť porovnať a vylepšiť svoje produkty so zreteľom na úžitok klienta. Svojím zameraním projekt Zlatá minca šíri finančnú gramotnosť a finančnú zodpovednosť medzi slovenských občanov.

Viac informácií na www.zlataminca.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.